taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
grindina iclod cluj

A bătut grindină puternică, zilele orașului întrerupte, la Iclod gheața a spart geamurile caselor și a distrus culturile, șoferii au tras pe dreapta – VIDEO

ACTUALIZAT – O furtună puternică, însoțită de fulgere și tunete s-a abătut duminică seara în jurul orei 20 peste zona Gherla.  Vântul a bătut cu putere și a îndoit copacii, iar apoi a plouat cu găleata și a căzut grindină măruntă.

La Gherla a plouat torențial și s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în unele zone ale orașului. La scena de pe stadion, unde au loc Zilele Municipiului Gherla, s-a întrerupt programul, iar oamenii s-au ascuns pe unde au apucat. Programul urmează să fie reluat la ora 21 cu Ad Libitum Voices, The Motans și focurile de artificii.

Meteorologii au emis în jurul orei 19,30 alertă cod portocaliu de vreme instabilă accentuată pentru mai multe localități, între care Gherla, Iclod, Sic, Fizeșu Gherlii, Țaga, Sânmărtin, Geaca, Buza, Cășeiu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Cuzdrioara.

Între zonele cele mai afectate pare să fie comuna Iclod, unde a bătut gheață puternică. Oamenii din Iclod și Iclozel au trimis imagini cu căderile de grindină și spun că au fost sparte geamuri la case, au fost ciuruiți pereții exteriori și au fost distruse grădinile și culturile. Șoferii au fost luați prin surprindere de șoseaua acoperită de gheață.

iclod grindina culturi

iclod grindina perete

video – imagini de la Iclod, primite de la cititori

Vântul a bătut puternic și la Țaga, unde au fost semnalate ruperi de crengi din copaci.

În cursul serii, un echipaj de pompieri a acționat cu o motopompă transportabilă, pentru extragerea apei acumulate în curtea unei gospodării din Iclod, ca urmare a precipitațiilor abundente.

Furtuna a afectat și circulația trenurilor. Trenul Galați – Cluj-Napoca a staționat în gara din Dej 40 de minute, iar la intrarea în Gherla mai mult de o jumătate de oră. Oamenii au aflat că de vină ar fi fost o pană de curent.

  • video în continuare – imagini primite de la cititori

 

sus(5)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns