revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
grindina iclod cluj

A bătut grindină puternică, zilele orașului întrerupte, la Iclod gheața a spart geamurile caselor și a distrus culturile, șoferii au tras pe dreapta – VIDEO

ACTUALIZAT – O furtună puternică, însoțită de fulgere și tunete s-a abătut duminică seara în jurul orei 20 peste zona Gherla.  Vântul a bătut cu putere și a îndoit copacii, iar apoi a plouat cu găleata și a căzut grindină măruntă.

La Gherla a plouat torențial și s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în unele zone ale orașului. La scena de pe stadion, unde au loc Zilele Municipiului Gherla, s-a întrerupt programul, iar oamenii s-au ascuns pe unde au apucat. Programul urmează să fie reluat la ora 21 cu Ad Libitum Voices, The Motans și focurile de artificii.

Meteorologii au emis în jurul orei 19,30 alertă cod portocaliu de vreme instabilă accentuată pentru mai multe localități, între care Gherla, Iclod, Sic, Fizeșu Gherlii, Țaga, Sânmărtin, Geaca, Buza, Cășeiu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Cuzdrioara.

Între zonele cele mai afectate pare să fie comuna Iclod, unde a bătut gheață puternică. Oamenii din Iclod și Iclozel au trimis imagini cu căderile de grindină și spun că au fost sparte geamuri la case, au fost ciuruiți pereții exteriori și au fost distruse grădinile și culturile. Șoferii au fost luați prin surprindere de șoseaua acoperită de gheață.

iclod grindina culturi

iclod grindina perete

video – imagini de la Iclod, primite de la cititori

Vântul a bătut puternic și la Țaga, unde au fost semnalate ruperi de crengi din copaci.

În cursul serii, un echipaj de pompieri a acționat cu o motopompă transportabilă, pentru extragerea apei acumulate în curtea unei gospodării din Iclod, ca urmare a precipitațiilor abundente.

Furtuna a afectat și circulația trenurilor. Trenul Galați – Cluj-Napoca a staționat în gara din Dej 40 de minute, iar la intrarea în Gherla mai mult de o jumătate de oră. Oamenii au aflat că de vină ar fi fost o pană de curent.

  • video în continuare – imagini primite de la cititori

 

sus(5)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns