taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla ghid engleza

A apărut ghidul turistic al orașului Gherla în limba engleză

Recent a ieşit de sub tipar ghidul turistic „Gherla – oraş baroc”, în limba engleză, după ce a apărut deja în limbile română şi franceză.

În luna mai a apărut ghidul în limba franceză, prin grija Asociaţiei de prietenie Gherla-Nendaz (Elveţia), iar acum turiștii care ajung în oraș sau cei interesați de posibilitățile zonei au la dispoziție o prezentare în limba engleză, realizată cu sprijinul Becker România.

becker ghid gherla

În ultima perioadă, la Centrul Turistic au ajuns și au primit îndrumări turişti sosiţi din Israel, Elveţia şi Ungaria. Managerul centrului, Monica Pătac, le pune acum la dispoziție tuturor și ghidul în limba engleză.

Acesta cuprinde informații utile despre oraș, clădirile importante, atracțiile din zonele învecinate – mănăstirea Nicula, Stufărișul de la Sic, Lacul Știucii de la Săcălaia etc.

Szekely Csaba

sus(9)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns