taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
Blocuri centrul orasului

62 persoane izolate la domiciliu la Gherla

Având în vedere evoluția situației create de COVID-19 la nivel internațional și național și ținând seama de comunicările oficiale ale Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență, aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în Municipiul GHERLA nu există niciun caz de infecţie cu COVD-19.

Pe teritoriului administrativ al Municipiului există în acest moment 62 de persoane în autoizolare.

Se află în autoizolare persoanele care s-au întors dintr-o călătorie din străinătate. Ele au obligația ca pe o perioadă de 14 zile de la intrarea în țară să rămână izolate. Toate persoanele aflate în autoizolare sunt monitorizate permanent de către Poliția Municipiului Gherla, Poliția Locală, Inspectoratul de Jandarmi și Pompieri.

„Reamintim tuturor celor care se află în această situație că părăsirea locului de autoizolare, precum și contactul direct cu orice persoană, indiferent de motiv, le este interzis. Cei care nu respectă regimul de autoizolare, vor primi sancțiuni contravenționale sau penale, după caz.

Aducem în atenţia comercianţilor şi prestatorilor de servicii că au obligaţia ca la intrare în magazin să aibă dezinfectant pentru dezinfectarea mâinilor, precum și să solicite acest lucru tuturor persoanelor care intră în spaţiul respectiv.

Echipele de lucru continuă dezinfecţia în oraş, conform planificărilor comunicate la scările blocurilor care urmează a fi dezinfectate.

Piaţa agroalimentară şi hala de lactate rămân în continuare deschise, orice modificare va fi adusă imediat la cunoștința publicului.

Activitatea magazinelor din oraș se desfășoară în condiții normale, cu respectarea restricționării accesului.

Serviciile de utilități publice și salubrizare se desfășoară în condiții normale.

Recomandăm cetățenilor să evite deplasările inutile!

Rugăm cetățenii să respecte toate prevederile Ordonanţelor Militare privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 aduse la cunoștință oficial prin mijloacele mass-media. Cei care vor încălca prevederile ordonanțelor militare vor fi sancționați contravenţional sau penal, după caz.

Toate informațiile și hotărârile Comitetului Național Special pentru Situații de Urgentă, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, precum și a altor autorități publice vor fi aduse la cunoștință publică în cel mai scurt timp.”

Centrul Operativ al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

foto: arhiva

sus(69)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns