taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
auto izolare domiciliu acasa tv

35 de noi cazuri de autoizolare la domiciliu la Gherla

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla – Centrul Operativ, a transmis duminică, 22 martie, că a crescut numărul persoanelor autoizolate la domiciliu în oraș. În principal, este vorba despre membrii de familie ai persoanelor care se aflau deja în autoizolare.

„Având în vedere evoluția situației create de coronavirus la nivel internațional și național și ținând seama de comunicările oficiale ( Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență ) aducem la cunoştinţa cetăţenilor că în Municipiul GHERLA nu există nici un caz de infecţie cu COVD-19. Totodată informăm cetățenii că pe teritoriului administrativ al Municipiului există un număr de 86 de persoane în autoizolare.

Aducem la cunoștința acestor persoane că le este interzis cu desăvârșire sub orice motiv, părăsirea locului de autoizolare, precum și contactul direct cu orice persoană.

Persoanele aflate în autoizolare sunt cele care s-au întors din țările declarate zone roșii sau galbene și care au obligația ca pe o perioadă de 14 zile de la intrarea în țară să rămână izolate.

Persoanele în cauză sunt monitorizate permanent de către Poliția Municipiului Gherla, Poliția Locală, Inspectoratul de Jandarmi și Pompieri.

În cazul în care se constată că persoanele în cauză nu respectă regimul de autoizolare se vor aplica sancțiuni contravenționale între 10.000-30.000 lei sau penal după caz.

Persoanele aflate în autoizolare care beneficiază de servicii de catering să nu intre în contact direct cu prestatorii de servicii.

Activitatea magazinelor din oraș se desfășoară în condiții normale cu respectarea restricționării accesului.

Serviciile de utilități publice și salubrizare se desfășoară în condiții normale.

Recomandăm cetățenilor să evite deplasările.

Rugăm cetățenii să respecte în totalitate prevederile Ordonanței Militare nr.2 privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid -19 aduse la cunoștință oficial prin mijloacele mass-media.

Vor fi aduse la cunoștință publică toate informațiile și hotărârile Comitetul Național Special pentru Situații de Urgentă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetului Local pentru Situații de Urgență și a altor autorități publice după caz”.

Centrul Operativ al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Gherla

foto: arhiva

Pedepse noi pentru cei care părăsesc izolarea la domiciliu, circulația pe timp de noapte restricționată

sus(29)jos(3)

Lasă un răspuns