hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

spital gherla

3 candidați pentru șefia Spitalului Gherla – cine este managerul admis

Trei candidați s-au înscris pentru funcția de manager al spitalului municipal din Gherla.

Aceștia sunt Ghețe Iulia Ligiana, Rotaru Daniel și Somlea Mihaela.

Toți cei trei candidați au fost declarați admiși în etapa de verificare a îndeplinirii condițiilor de participare la concurs, care a avut loc pe 11 decembrie 2017.

Joi, 8 februarie 2018, de la ora 10, a avut loc la sediul unității medicale susținerea și evaluarea proiectului de management al candidaților.

În susținerea proiectului său, Ghețe Iulia a apreciat că problema principală a spitalului este lipsa unității de transfuzie sânge.

„Aceasta ar veni în sprijinul pacienților, îmbunătățind calitatea serviciilor medicale. Planificarea și organizarea serviciilor la nivelul Spitalului Municipal Gherla prin înființarea și funcționarea unității de transfuzie SÂNGE va duce la deservirea populației la un grad superior calitativ va genera un cost eficacitate pentru spital, evitând transportul pacienților spre Dej sau Cluj cu costuri ridicate și cu întârzieri în tratament.”

Candidatul Daniel Rotaru a considerat că lipsa de fonduri este o problema prioritară.

„La o evaluare a problemelor critice identificate (…) devine evident faptul că majoritatea acestora au o cauză comună – lipsa cronică de fonduri ce ar putea fi alocate pentru soluționarea lor. Această lipsă de fonduri derivă în principal din scăderea valorii contractului cu CJAS și menținerea la un nivel ridicat a cheltuielilor.
Problema prioritară este creșterea veniturilor proprii ale spitalului, care în paralel cu reducerea cheltuielilor inutile și a risipei de material să duca la disponibilizarea de fonduri necesare dezvoltarii spitalului.”

Mihaela Somlea a indicat mai multe probleme prioritare cu care se confruntă spitalul, propunând și soluții pentru rezolvarea acestora.

„Diversificarea serviciilor oferite pacienților, eficientizarea comunicării prin furnizarea de informații utile cu publicul extern, obligativitatea completării dotărilor actuale ale spitalului, finalizarea compartimentului de transfuzie sanguină, lipsa unității de primiri urgențe, cheltuilelile crescute cu plata utilităților datorită lipsei reabilitării termice a clădirilor spitalului.”

In proiectele lor, candidații au vorbit despre importanța și necesitatea creării unei unități de primire a urgențelor la spitalul din Gherla, care ar elimina  timpul pierdut cu transportul pacienților la Dej sau la Cluj, iar printre deficiențe au menționat și lipsa unui lift în corpul de clădire cu trei etaje.

Comisia de examinare a competenței profesionale a candidaților a acordat cel mai mare punctaj managerului interimar al spitalului, Daniel Rotaru, care a obținut o medie finală de 7.84 și calificativul „ADMIS”. Somlea Mihaela a obținut nota 7.06, iar Ghețe Iulia 5.44.

concurs spital gherla rezultate

Din comisia de examinare au făcut parte Necula Ileana – președinte comisie, Turdeanu Stef-Liana – membru, Oltean Elena (DSP) – membru, Paul Măhălean  – secretar.

Candidații au la dispoziție 24 de ore de la data afișării rezultatelor pentru a depune contestație.

sus(10)jos(57)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns