taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
politie cluj

28 de morți în accidente pe drumurile din Cluj în 2021, unde s-au produs cele mai multe și care e principală cauză

În acesta perioadă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj intensifică activitățile desfășurate pe linie rutieră, în vederea prevenirii accidentelor de circulație soldate cu rănirea gravă sau decesul persoanelor implicate în acestea, informează IPJ Cluj.

La nivelul județului Cluj, în prima parte a anului 2021, s-au produs un număr de 104 accidente de circulație, observându-se o scădere față ce aceeași perioadă a anului trecut, când au fost înregistrate 179 de accidente.

Din cele 104 evenimente produse, a rezultat decesul unui număr de 28 de persoane și rănirea gravă a altor 87 de persoane.

Cifrele arată o ușoară scădere în comparație cu anii precedenți. În anul 2020, au decedat 29 de persoane, iar alte 176 au fost transportate la unități medicale în stare gravă.

În județul nostru, principalele cauze generatoare de accidente rutiere sunt viteza neadaptată la condițiile de drum și cea neregulamentară, urmate de indisciplina pietonilor și neacordarea de prioritate altor vehicule.

Pe de altă parte, majoritatea accidentelor de circulație din județ sunt produse pe drumuri naționale și județene, în afara localităților.

Municipiul cu cel mai mare număr de accidente de circulație este Cluj-Napoca, având un număr de 32 de accidente cu victime de la începutul acestui an, soldate cu decesul a 5 persoane și rănirea gravă a 27 de persoane. Numărul de decese înregistrate este superior pe drumurile din zona orașului Huedin, unde în urma producerii a 13 accidente de circulație a rezultat decesul a 9 persoane.

La Gherla (inclusiv zona arondată prin Secția 7 Poliție Rurală) s-au înregistrat până la jumătatea anului 11 accidente. Dintre acestea, 5 accidente au fost în municipiu, 2 pe DN1C, 2 pe drumuri județene arondate, 1 pe varianta ocolitoare și 1 pe un drum comunal.

Două persoane au decedat în aceste accidente rutiere, iar altele au fost rănite.

Accident pe centura Gherla, un jandarm din Maramureș și-a pierdut viața – VIDEO

Accident la Gherla, mașina lovită de tren, șoferul a murit pe loc – VIDEO

La Dej au fost 10 accidente și două persoane decedate.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea acestor evenimente prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație, în mod special, a celor care circula cu viteze peste limita legală sau sub influența băuturilor alcoolice ori a altor substanțe.

Reducerea evenimentelor rutiere negative este responsabilitatea tuturor, sublizinază IPJ Cluj.

sus(0)jos(2)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?