hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

cros gherla parc

200 de concurenţi la startul crosului caritabil „Alerg pentru Sonia”

Pe o vreme ideală pentru sport, sâmbătă la amiază în parcul municipiului Gherla a avut loc Crosul caritabil „Alerg pentru Sonia”, organizat în condiţii excelente de CS „Firekick-Boxing” și neobositul Paul Florean, cu sprijinul primăriei Gherla.

La startul acestei competiţii s-au aliniat 200 de concurenţi din Cluj-Napoca, Bistriţa, Dej, Aiud, Luduş şi Gherla.

Participanţii au avut de parcurs 2,5 kilometri pe aleile parcului, probă de care s-au achitat cu toţii, inclusiv veteranul Vasile Moldovan din Pădureni (Ţop), care la 84 de ani a fost cel mai vârstnic concurent. Cel mai tânăr a fost micuţul Paul Veleştuan, în vârstă de 5 ani.

Printre participanţi au mai fost familii întregi, copii și tineri și chiar căței. Cu toţii au concurat pentru tânăra de 26 ani din Gherla, Sonia, care luptă să-şi recâştige sănătatea printr-un tratament costisitor în Germania.

La finalul competiţiei, pe locul I s-a clasat Paul Costea din Dej. Locul II a fost ocupat de Robert Costin din Luduş, iar bronzul a revenit lui Aurelian Zegrean din Aiud. De fapt, la acest cros caritabil toată lumea a avut numai de câştigat, cu toţii servind un act umanitar.

La sfârşitul crosului toţi concurenţii au primit din partea organizatorilor medalii, dulciuri şi sucuri.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(21)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns