taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
politie gherla autogara

Vitezomani rămași pe jos, 18 permise auto reținute în două zile de polițiștii din Gherla

În perioada 14 – 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla alături de cei din cadrul Secției Rurale arondate au desfășurat activități specifice în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere negative.

Efectivele angrenate în acțiune au urmărit respectarea prevederilor referitoare la interdicția de circulație pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapt pentru care 55 de participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 43 de contravenții, fiind aplicate sancțiuni în conformitate cu prevedrile OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute în total 18 permise de conducere, 16 dintre acestea pentru nerespectarea limitei legale de viteză. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

sus(19)jos(4)

Lasă un răspuns