taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
cort coronavirus cluj

16 cazuri de persoane cu Coronavirus din Cluj, toate cu stare de sănătate bună, ultimele evoluții din județ

Prefectura Cluj a anunțat vineri că în urma testării de joi, 19 martie 2020, au fost depistate pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj.

Dintre acestea, nouă erau în carantină:  cinci femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și patru bărbați cu vârsta între 27-51 ani, precum și o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare. Aceasta aa călătorit în Austria și Germania și a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, după ce a prezentat simptomatologie specifică.

Toate cele nouă persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind internate pe secția dedicată. Toate sunt asimptomatice.

Vineri la orele amiezii erau internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca un număr total de 29 persoane depistate pozitiv cu Covid-19, 15 din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Covasna, Mureș, Satu Mare, Iași, Sălaj și Brașov.

O persoană din județul Cluj este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, numărul total al cazurilor de clujeni confirmați fiind de 16.

Starea de sănătate a tuturor celor 29 de persoane confirmate este bună, fără elemente de gravitate.

sus(9)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns