ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
ovidiu dragan primar gherla

100 de întrebări pentru primarul Ovidiu Drăgan – VIDEO

Primarul din Gherla, Ovidiu Drăgan, a primit o listă cu zecile de întrebări adresate recent de locuitorii din Gherla, iar în cadrul unei întâlniri, a răspuns, pe rând, la acestea.

În câteva zile au sosit peste 100 de întrebări, trimise atât prin intermediul site-ului, cât și pe pagina de Facebook. Toate au fost transmise primarului, care a acceptat să răspundă la cele care privesc administrația locală. Au fost și întrebări personale, la care Ovidiu Drăgan a replicat scurt.

Între subiectele cele mai fierbinți ridicate de locuitorii din Gherla s-au numărat creșa pentru copii, organizarea Zilelor municipiului, apartamentele ANL, problemele de trafic apărute din cauza lucrărilor de canalizare care au paralizat o parte din oraș și care par să nu se mai termine.

De asemenea, primarul a mai vorbit despre situația de la Școala Gimnazială nr. 1, unde proiectul de construcție a unei săli de sport și a mansardării actualei clădiri bate pasul pe loc de câteva luni, despre activitatea Poliției Locale, dar și despre proiectele accesate pe fonduri europene, care se află în diverse stadii.

Nu au lipsit întrebările legate de starea actuală a drumului cu piatră cubică de pe strada Armenească, despre terenul de sport din parc cu tribuna distrusă, despre problemele la drumuri și șanțuri în Băița, iluminarea suplimentară a unor treceri de pietoni, lipsa coșurilor de gunoi pe unele străzi, lucrări deficitare de întreținere a spațiului public de către ADP și multe altele.

Ovidiu Drăgan a precizat la final că are disponibilitatea să răspundă și pe viitor, chiar mai des, la problemele și nelămuririle cetățenilor, prin întrebări adresate fie pe pagina primăriei, pe pagina personală sau prin intermediul site-ului.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns