taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
sala jocuri

10 recomandări de la specialiști pentru amatorii de sloturi

Țara noastră a fost cucerită de păcănele în ultimul deceniu, iar acest lucru este atestat de cele peste 15.000 de unități din țară în care pot fi practicate cele mai îndrăgite jocuri de noroc ale românilor. Mulți dintre amatorii acestor jocuri nu cunosc însă mecanismul din spatele jocului și de aceea, nu reușesc să se distreze cum trebuie și uneori chiar, ajung să aibă probleme din cauza jocului. Următoarele recomandări te vor ajuta să înțelegi mai bine anumite aspecte legate de jocurile de noroc și să-ți formezi obișnuințe sănătoase.

1. Conștientizează că orice ai face, vei pierde, pe termen lung. Câștigurile de la păcănele sunt dirijate de către algoritmi și deși este absolut imposibil pentru oricine să anticipeze momentul în când aparatul va plăti, marja de câștig setată în soft se atinge odată la câteva milioane de rotiri, așa că în mare, câștigurile cazinourilor sunt calculabile. Practic, jocul este făcut pentru ca operatorul să se îmbogățească, iar tu nu poți răsturna acest avantaj. Dacă vei conștientiza acest lucru, vei fi scutit de bătăi de cap și de deziluzii.

2. Joacă sloturi la cazinourile online. Marja de câștiga minimă a păcănelelor în România este de 80%, însă la cazinourile online, există chiar și jocuri cu peste 96% RTP (Return To Player). Este de înțeles că marja de câștig a casei este mai mare în cazinourile terestre, deoarece acolo există multe cheltuieli și un volum mai mic de clienți decât în mediul online. Așa că pasionații care vor să aibă șanse mai mari de reușită trebuie să joace sloturi online.

3. Orientează-te către jocuri cu RTP ridicat. Fiecare joc are un procent de câștig programat, iar diferențele aparent mici, sunt, de fapt, foarte mari, în economie unei sesiuni în care rulajul ajunge să devină un multiplu al mizei, ca să nu mai vorbim despre rulajul lunar sau anual. Mega Joker (99%), Jackpot 6000 (98.9%), Kings of Chicago (97.8%), Jack Hammer 2 (97.5%) și A Night Out (97.06%) sunt câteva dintre jocurile care plătesc foarte bine.

jocuri online

4. Stabilește-ți un buget pentru joc și respectă-l. La fel cum îți aloci bani pentru alte distracții, gândește-te să definești un buget pentru păcănele. Asta te va ajuta să menții jocul sub control și totodată, să-ți sporești entuziasmul din cadrul sesiunilor de joc. Specialiștii ne recomandă să nu investim mai mult de 10% din salariu în acest hobby.

5. Profită de promoțiile care merită revendicate. Aproape orice cazinou online te va întâmpina cu un bonus de bun venit, însă asta nu înseamnă că toate promoțiile sunt în favoarea ta. De regulă, vei avea de rulat de cel puțin de 10 ori bonusul, însă de multe ori se ajunge chiar și la cerințe uriașe, cum ar fi rulaj x80. Citește termenii și condițiile și vezi dacă merită sau nu revendicat. Gândește-te că ai băgat bani la păcănele online ca să joci, nu ca să-i scoți a doua zi, deci nu pica nici în cealaltă extremă.

6. Rulează bonusurile la jocuri fără jackpot. Problema jocurilor cu jackpot este că o parte din fiecare miză investită se duce în jackpot, ceea ce înseamnă că RTP-ul jucătorului, pe moment, scade. Așa că dacă obiectivul tău este să rulezi un bonus, caută jocurile fără jackpot și cu RTP mare.

7. Nu te lăsa păcălit de programele de fidelitate. Recompensarea celor mai fideli jucători poate fi benefică, însă numai în contextul în care jucătorul este cumpătat. Altfel, în loc să ai parte de anumite avantaje, vei putea să te păcălești și să joci mai mult decât ți-ai propus.

sala jocuri

8. Stabilește un obiectiv și o limită de timp peste care să nu treci. Fixează o sumă, realistă, pe care dacă o atingi, să închei sesiunea de joc. Numai astfel vei putea încheia o zi pe plus. La fel de important este să-ți setezi și o limită de timp, pentru că dacă ajungi să petreci mult timp la joc, există riscul dezvoltării adicției.

9. Nu cumpăra aplicații, sisteme sau dispozitive care îți promit îmbogățirea. Internetul este plin de tot felul de escroci și escrocherii, care mai de care mai elaborate și mai credibile, fiind îmbuibate cu tot felul de clipuri și poze trucate, care să-ți demonstreze cum te poți îmbogăți dacă cumperi nu știu ce aplicație, carte sau dispozitiv. Reține că toate aceste lucruri sunt înșelăciuni, așa că nu scoate nici un leu din buzunar.

10. Nu lăsa ca jocul să se transforme într-o problemă. Nu încerca să te răzbuni pe casă, pe ghinion sau pe mai știu eu ce. Nu juca din dorința de a recupera pierderile. Nu minți apropiații și nu te ascunde cu privire la această distracție, pentru că dacă o vei face, riști să intri pe un făgaș periculos. Fii deschis și sincer cu privire la acest subiect, iar dacă simți că ai putea avea o problemă, adresează-te deîndată specialiștilor.

sus(1)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns