irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
Un autovehicul Volkswagen şi un Merced au fost implicate într+un accident de circulaţie produs luni în jurul orei 16,30 în centru oraşului. O şoferiţa din Gherla, aflată la volanul VW, care circulă spre stradă Clujului, a virat la dreapta pentru a intră în parcarea de pe marginea drumului, tăind calea unui Mercedes înmatriculat în Anglia, condus de un şofer din Bistriţa-Năsăud. În urmă impactului au rezultat doar pagube materiale, accidentul fiind încheiat amiabil.

10 pietoni amendaţi intr-o singura zi pentru traversarea neregulamentară a drumului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au acţionat marti, 29 martie, pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietonii.

Astfel, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, 10 dintre acestea fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare. De asemenea, pentru depăşirea vitezei legale, doi conducători auto au fost sancţionaţi.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns