taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
politie gherla

10 permise auto reținute de polițiști în weekend la Gherla

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat între 7-9 mai 2021 o acţiune în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror cauze principale sunt conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii, 33 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, una dintre testări având rezultatul pozitiv. Faţă de conducătorul auto depistat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform OUG 195/2002 R și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, majoritatea dintre acestea fiind aplicate ca urmare a depăşirii regimului legal de viteză.

Faţă de 10 dintre conducătorii depistaţi rulând cu o viteză peste limita legală a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii limitei legale de viteză cu peste 50 km/h.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate cu privire la respectarea normelor instituite în contexul stării de alertă, 11 persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020.

foto: arhiva

sus(19)jos(1)

Lasă un răspuns