taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
fotbal unirea iclod supporter cluj

Meci de fotbal la o singură poartă Unirea Iclod -  Supporter 2.0 Cluj

A debutat  returul campionatului ligii a IV-a.  Pe un timp frumos, pe excelentul  gazon al stadionului din Iclod, în prima etapă a sezonului de primăvară, sâmbătă s-a disputat meciul dintre echipele Unirea din localitate şi Supporter 2.0 din Cluj-Napoca.

Oaspeţii au deplasat în localitatea de pe Valea Someşului Mic o formaţie de juniori care a rezistat cu greu în faţa unei aspirante la promovarea în liga a III-a.

Gazdele au dominat copios partida, „mânjii” clujeni  neavând nici un şut pe spaţiul porţii apărate de Szekely  Lorand, care pur şi simplu a şomat, iar la un moment dat chiar a ieşit la atac.

Dacă scorul final era 10-0 sau 15-0, nu era deloc exagerat. Atacanţii din Iclod au ratat ocazii clare de gol cât pentru cinci întâlniri.  În minutul 27 scorul era deja 3-0 pentru gazde, prin golurile înscrise de Vlad Porumb (minutul 1), Alin Gârda (minutul  6) şi Valentin Dârjan (minutul 27), ultimul  irosind până la pauză  încă cinci ocazii clare de a majora scorul.

Partea a doua a meciului a debutat cu o nouă dezlănțuire a Unirii, dar în ciuda dominării clare, golul cu numărul patru a venit doar în minutul 86, când Marius Cupşa a stabilit rezultatul final: 4-0 (3-0) pentru  Unirea  Iclod.

Unirea a mai avut şi o bară în minutul 54, când Vlad Porumb pur şi simplu a zguduit bara din dreapta porţii clujene.

Gazdele s-au jucat cu numeroase ocazii, spre nemulţumirea  zecilor de spectatori din tribune. A fost un arbitraj fără  greşeală al tânărului cavaler al fluierului Rareş Moca, ajutat la linie de Dragoş Pop şi Cosmin Bogdan, toţi  trei din Cluj-Napoca.

Să mai notăm că la gruparea din Iclod a debutat fundaşul Paul Sîmboan, transferat în  această iarnă de la Atletic Olimpia Gherla.

Unirea Iclod a evoluat cu formaţia: Szekely Lorand (85 Raul Ciceu) – Vlad Săvan (73 Bogdan Raţ), Paul Sâmboan, Tiberiu Cosoruş (78 Ionuţ Oltean), Bogdan Morar – Marius Cupşa, Patrick Pop (79 Mircea Rus), Alin Gărda –Valentin Dârjan, Vlad Porumb şi Ionuţ Rusu. Antrenor: George Cotuţ.

Szekely  Csaba

foto: Facebook

sus(4)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns