locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

scoala politie cluj motocicleta

Ziua Porţilor Deschise la Scoala de Agenţi de Politie Cluj – FOTO

Peste 200 de elevi de liceu și profesori, dar şi lotul feminin de handbal al CS Universitatea Cluj-Napoca au trecut marti, 21 martie, pragul Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, în cadrul celei de a XIII-a ediții a evenimentului ”Ziua Porților Deschise”.

După ce au aflat informații despre simbolurile școlii, vizitatorii au participat la o demonstrație de utilizare a tomfei, cu un echipament Blackman, în sala de sport, urmată de vizitarea unei expoziții de armament și utilizarea simulatorului de trageri.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaTraseul a inclus și Muzeul școlii, unde au putut fi admirate două modele de motociclete din anii ’60, recondiționate de unul dintre ofițerii școlii. A urmat o oprire pe platoul central al instituției, pentru prezentarea dotărilor unei mașini de poliție.

Aici, din simpli vizitatori, tinerii s-au trezit martori la săvârșirea unei infracțiuni și la modul de intervenție al poliției. Totul a făcut parte dintr-un scenariu pus în practică de cursanții școlii: furtul unei poșete, urmărirea, prinderea, încătușarea, controlul corporal și conducerea la secție a ”infractorului”. Atât ”infractorul”, cât și ”victima” erau de fapt cursanți ai școlii, deghizați în vizitatori. Echipajul de intervenție a primit un ajutor neașteptat de la handbalista Alexandra Prodan, echipată în uniforma de elev al școlii.

În Amfiteatru, tinerii care doresc să îmbrățișeze o carieră în poliție au aflat informații referitoare la înscrieri și la procedura de selecție pentru concursul de admitere din vara acestui an.

Pentru a-şi aminti de vizita lor, toţi oaspeţii au primit la plecare câte un certificat “Elev pentru o zi”.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns