hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

ziua pompierilor gherla isu cluj copil

Ziua Pompierilor la ISU Cluj cu prezentare de tehnică de intervenție la Gherla – „vedeta” a fost motocicleta SMURD – VIDEO

Sute de copii şi părinţi, trecătorii au avut parte marţi de o întâlnire în premieră cu pompierii clujeni. De la ora 10, în centrul oraşului, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a sărbătorit Ziua Pompierilor, alături de comunitatea pe care o deserveşte.

Pompierii au prezentat tegnica de intervenţie. Au venit la Gherla în acest scop autospeciale de stingere şi descarcerare de la Detaşamentul din Dej, o autospecială pentru victime multiple şi o autplatforma de intervenţie la înălţime de la ISU Cluj. Si Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență Gherla a fost prezent cu o autospecială.

Vedeta evenimentului a fost motocicletă de intervenţie SMURD, intrată de puțin timp în dotarea ISU Cluj, o bijuterie pe două roți marca BMW, dotată cu toate cele necesare pentru acţiune rapidă.

galerie foto – imagini de la prezentare

galerie foto gherla

Cei mici au fost curioşi să afle mai multe şi despre manevrele de resuscitare şi respiraţie gură la gură, iar cei mai îndrăzneţi au făcut exerciţii, sub îndrumarea specialiştilor. Cu cascheta de pompier pe cap, copiii au urcat la volanul autospecialelor şi s-au bucurat de o experienţă cum rar au parte.

Au participat la acţiune elevi şcolari şi preşcolari, însoţiţi de educatoare, învăţătoare şi profesoare.

Maiorul Adrian Sava, comandat de detaşament la Detaşamentul de Pompieri Dej, a declarat că succesul de care s-a bucurat evenimentul ar putea fi repetat de acum încolo în fiecare an.

O prezentare asemănătoare de tehnică a pompierilor are loc vineri, 15 septembrie, la Dej.

De ziua pompierilor, pe 13 septembrie, SVSU Gherla organizează o paradă a autospecialelor prin oraș, urmată de o festivitate, tot în centrul municipiului.

video, în continuare

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns