revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
ziua pompierilor gherla isu cluj copil

Ziua Pompierilor la ISU Cluj cu prezentare de tehnică de intervenție la Gherla – „vedeta” a fost motocicleta SMURD – VIDEO

Sute de copii şi părinţi, trecătorii au avut parte marţi de o întâlnire în premieră cu pompierii clujeni. De la ora 10, în centrul oraşului, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a sărbătorit Ziua Pompierilor, alături de comunitatea pe care o deserveşte.

Pompierii au prezentat tegnica de intervenţie. Au venit la Gherla în acest scop autospeciale de stingere şi descarcerare de la Detaşamentul din Dej, o autospecială pentru victime multiple şi o autplatforma de intervenţie la înălţime de la ISU Cluj. Si Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență Gherla a fost prezent cu o autospecială.

Vedeta evenimentului a fost motocicletă de intervenţie SMURD, intrată de puțin timp în dotarea ISU Cluj, o bijuterie pe două roți marca BMW, dotată cu toate cele necesare pentru acţiune rapidă.

galerie foto – imagini de la prezentare

galerie foto gherla

Cei mici au fost curioşi să afle mai multe şi despre manevrele de resuscitare şi respiraţie gură la gură, iar cei mai îndrăzneţi au făcut exerciţii, sub îndrumarea specialiştilor. Cu cascheta de pompier pe cap, copiii au urcat la volanul autospecialelor şi s-au bucurat de o experienţă cum rar au parte.

Au participat la acţiune elevi şcolari şi preşcolari, însoţiţi de educatoare, învăţătoare şi profesoare.

Maiorul Adrian Sava, comandat de detaşament la Detaşamentul de Pompieri Dej, a declarat că succesul de care s-a bucurat evenimentul ar putea fi repetat de acum încolo în fiecare an.

O prezentare asemănătoare de tehnică a pompierilor are loc vineri, 15 septembrie, la Dej.

De ziua pompierilor, pe 13 septembrie, SVSU Gherla organizează o paradă a autospecialelor prin oraș, urmată de o festivitate, tot în centrul municipiului.

video, în continuare

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns