taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
ziua politiei gherla

Ziua Poliţiei Române la Gherla – copiii şi tinerii au intrat în tainele meseriei de poliţist – VIDEO

În jur de 1500 de copii de la şcoli şi grădiniţe, dar şi locuitori ai oraşului de toate vârstele, au fost invitaţi la un adevărat spectacol în centrul oraşului, oferit de poliţişti. Evenimentul a fost ocazionat de Ziua Poliţiei Române, care se sărbătoreşte pe 25 martie.

O caravană a I.P.J. Cluj străbate în aceste zile judeţul, iar marţi dimineaţă a venit rândul locuitorilor din Gherla facă cunoştinţă mai bine cu Poliţia Română.

Pentru toţi cei prezenţi, în special pentru copii, poliţiştii au pregătit activităţi dintre cele mai diverse: dresaj cu câini, prezentarea dispozitivelor de intervenţie, cei mici au urcat în maşinuţe electronice de poliţie şi într-un simulator de centură de siguranţă, în care au putut simţi pe propria piele ce înseamnă o frână bruscă. Vizitatorii au mai învăţat cum se face amprentarea şi testarea cu aparatul etilotest, iar cei mai cuminţi au urcat în maşina de poliţie.

galerie foto: imagini de la demonstraţiile poliţiştilor

galerie foto gherlaCel mai palpitant moment al întâlnirii a fost simularea unui atac, în care un câine de intervenittie a venit de hac unui răufăcător. Copiii au aplaudat operaţiunea terminată cu succes, s-au fotografiat cu câinii şi cu poliţiştii, iar la final au primit pliante educative, dar şi dulciuri.

Alături de poliţiştii clujeni a fost prezent şeful Poliţiei Gherla, comisar şef Ioan Iusan, primarul Ioan Neselean, noul şef al Poliţiei Locale Gherla, Ioan Georgiu.

„Scopul acestor întâlniri este apropierea de cetăţeni. Incercăm să venim noi în mijlocul comunităţii, să se familiarizeze cu prezenţa noastră. Suntem oameni, egali în drepturi, dar şi în responsabilităţi”, a declarat subcosmisarul Gina Pop, seful Biroului de Prevenire a Criminalităţii.

video, în continuare

sus(19)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns