hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

Ziua Jandarmeriei Ardelene sărbătorită în mijlocul oamenilor, cu demonstraţie canină şi exerciţiu antitero – VIDEO

Au răsunat împuşcături joi la amiază în centrul orasului, dar n-a fost vorba despre vreun incident. Jandarmeria Ardeleană a ieşit mijlocul comunităţii la aniversarea a 98 de ani de la înfiinţare şi a prezentat locuitorilor oraşului tehnica din  dotare, o demonstraţie canină şi un exerciţiu de capturare a unor indivizi periculoşi.

Cei mai încântaţi au fost cei mici, care au aplaudat inteligenţa câinilor, dar s-au ascuns dupa părinţi când au început împuşcăturile.

Jandarmeria se află la prima ieşire în public de acest gen şi s-a bucurat de atenţia publicului.

Un eveniment similar a avut loc tot joi, de la ora 11, la Dej.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaLt.col. Mariana Barbu de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj i-a invitat pe toţi cei interesaţi să afle mai multe despre această meserie sau care doresc să se alature jandarmilor, să viziteze unitatea din Cluj-Napoca sau să se informeze de pe internet.

Momentul care marchează întemeierea Jandarmeriei Ardelene a fost ziua de 29 aprilie 1919. Atunci se ,,naşte” prin decret, pe teritoriul Transilvaniei, Brigada IV Jandarmi Cluj. Dupa 1989 este cunoscută sub denumirea de Comandamentul de Jandarmi Teritorial „Someşul”, cu sediul în Cluj-Napoca. Acesta avea ca zonă de responsabilitate şase judeţe situate în partea de nord-vest a Transilvaniei, Alba şi Bihor.

video: demonstraţia jandarmilor

 

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns