taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
liceul maghiar gherla ziua europei

Ziua Europei sărbătorită cu ceai englezesc si bucătărie europeană la Liceul cu Predare în Limba Maghiară – FOTO

Ziua de 9 mai este foarte importantă în existența Uniunii Europene. A fost marcată ca atare și la Liceul Teoretic cu Predare în Limba Maghiară din Gherla.

Activitațile consacrate zilei de 9 mai au debutat cu o activitate recreativă, coordonată de profesoara de limba engleză Szutor Adel, sub îndrumarea căreia clasa a X-a B a organizat un ceai în stil englezesc, la care au participat aproape toți elevii și profesorii liceului.

Tot cu această ocazie elevii din clasele gimnaziale au organizat un scurt moment cultural artistic.

galerie foto: imagini de la activităţi – foto:Riti József Attila

galerie foto gherlaElevii Gruz Noémi și Veres Csaba din clasa a VII-a A, sub îndrumarea profesorului de istorie Riti József Attila, au scos în evidență importanța istorică a acestei zile.

Elevele Enyedi Tímea și Ferenczi Tímea, din clasa a V-a B, sub îndrumarea profesorului de limba și literatura maghiară Debreczeni Orsolya, au recitat poezii în limbile maghiare și română.

Iar elevii clasei a V-a A, coordonaţi de profesoara de limba și literatura română Szász Mihaela, au prezentat o scurtă scenetă lirică.

Evenimentele organizate cu această ocazie s-au terminat cu expoziția organizată de elevii claselor a VI-a A și B, coordonaţi de profesoara de geografie Bándi Gyöngyi. În cadrul expoziției, elevii au avut ocazia să cunoască cultura și bucătăria statelor europene.

La sfârșitul activității, elevii și profesorii școlii au putut să guste din bunătățile pregătite de elevi.

Riti József Attila

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns