hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

politist flori soferita 8 martie gherla

Ziua când şoferiţele coboară din maşină să-i sărute pe poliţişti – VIDEO

Poliţiştii au fost „băieţi buni” pe 8 martie, când au avut o altfel de misiune. Miercuri dimineaţa, ei au oprit şoferiţele aflate în trafic, dar şi trecătoarele, pentru a le oferi flori şi a le ura o primăvară frumoasă.

Gestul a fost apreciat cum se cuvine de reprezentantele sexului frumos. „E singura floare pe care o primesc. Azi nu are cine să-mi dea!”,  a spus emoţionată una dintre femei, încântată de surpriza facuta de oamenii legii de la Poliţia Rutieră Gherla.

Au fost şi cazuri în care sărbătoritele au simţit că trebuie să răsplătească atenţia primită. Ele au coborât din maşini şi i-au sărutat pe poliţişti.

Incântarea a fost cu atât mai mare pentru unele şoferiţe, cu cât poliţistii au fost primii care le-au oferit flori în această zi speciala.

video, în continuare

sus(23)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns