hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

geaca biserica hram

Zi de sărbătoare închinată Maicii Domnului în Parohia Ortodoxă Geaca

Parohia Ortodoxă Geaca a îmbrăcat duminică, 10 septembrie, haine de sărbătoare, comunitatea aducând cinstire Maicii Domnului, ocrotitoarea Bisericii.

Cu acest prilej, credincioșii s-au bucurat de alese binecuvântări revărsate prin copia icoanei Maicii Domnului Prodromița, de la Mănăstirea Sf. Elisabeta din Cluj-Napoca, care a poposit în biserica parohială, spre închinare.

Sfânta Liturghie a fost săvârșită de un ales sobor de preoți, în frunte cu protos. Natanael Zamfirache, duhovnicul Mănăstirii Sf. Elisabeta, care a și ținut cuvântul de învățătură, subliniind în aceasta că „suntem datori să urmăm lui Hristos și să ne purtăm crucea personală cu demnitate, iar atunci când greutățile ne apasă mai tare să nu evităm să cerem ajutor Maicii Domnului, cea care ne ocrotește pe fiecare, ca o mamă bună”.

geaca biserica hram

geaca biserica hram

geaca biserica hram

Părintele paroh Horea-Niculae Baciu, a mulțumit pentru implicare tuturor celor prezenți, adăugând că „bucuria noastră trebuie să fie cea a comuniunii depline, sub brațul protector al Fecioarei Preacurate, cea care se bucură astăzi, văzându-ne pe toți împreună, așa cum o mamă se bucură atunci când vede pe toți copiii ei, adunați la masă, în casa părintească, gustând din bunătățile sale”.

La final, toți cei prezenți au fost miruiți, primind și o iconiță a Maicii Domnului Prodromița, după care, au luat parte la agapa frățească pregătită în curtea bisericii, de către neobositele enoriașe ale parohiei.

Pr. Baciu Horea-Niculae

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns