locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

cros gherla parc

Zeci de tineri au alergat la crosul din parc pentru prevenirea cancerului – FOTO+VIDEO

Vremea a fost darnică vineri cu organizatorii primei ediţii a crosului organizat pentru prevenirea cancerului.  După o ploaie cu găleata, care părea sa dea peste cap alergarea, soarele a ieşit dintre nori la momentul de start.

Iniţiativa studentelor Andrada Beica, Narcisa Balla şi Bianca Muntean, foste eleve ale liceului “Ana Ipătescu”,  a fost pusă cu succes în practică, în colaborare cu Societatea Română de Cancer. S-a implicat şi a dat o mână de ajutor importantă Paul Florean, preşedintele clubului Firekick-boxing, care şi-a îndemnat sportivii de la sală să fie prezenţi la cursa de pe aleile din parcul mare al oraşului.

galerie foto: imagini de la cros

galerie foto gherlaAproape 60 de tineri din Gherla, localnici din zonă şi chiar din Cluj-Napoca au onorat această competiţie cu scop umanitar. Cel mai tânăr concurent a fost Mihnea, un băieţel în vârstă de 3 ani, iar cel mai vârstnic Vasile Moldovan din Pădureni (Ţop), care a trecut de 83 de ani. El participă cu regularitate la concursurile de cros pentru veterani organizate în ţară. Printre participanţi s-au aflat şi omul de sport Vicenţiu Hossu.

A fost o competiţie reuşită, concurenţii alergând pe o distanţă de 2 kilometri. După o întrecere viu disputată, pe primul loc s-a clasat clujeanul Patrick Pop, în vârstă de 21 ani, urmat de Iuliuţ Bocoş, jucator la echipa de fotbal Armenopolis Gherla. Al treilea a sosit Marius Roman.

Primii trei finalişti au primit premii constând în vouchere şi suplimente nutritive, iar toţi participanţii au primit medalii.

Crosul a beneficiat de sprijinul Poliţiei, al Jandarmeriei şi al Ambulanţei, care au asigurat desfăşurarea fără probleme a întrecerii.

Gherlenii au dat dovadă şi de această dată de multă receptivitate faţă de semenii lor, în lupta pentru prevenirea unei cancerului.

“Vrem să mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv acțiunii noastre și sperăm ca, pe viitor, să fie prezenți în număr cât mai mare la astfel de evenimente. Mulţumim sponsorilor și partenerilor ca ne-au susținut și care au crezut în cauza noastră”, au transmis organizatoarele la finalul întrecerii.

Szekely Csaba

video: imagini de la cros

sus(17)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns