hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

cros iepuras gherla deal

Zeci de iepuraşi la primul cros pe vârful dealului – FOTO

În jur de o sută de persoane, copii şi părinţi, dar şi adolescenţi, au luat parte miercuri după-amiază la primul cros de pe deal.

„Crosul iepuraşului”, organizat de Fundaţia Teka, a constat în parcurgerea în fugă a distanţei de 3 kilometri, de la releele de pe vârful dealului până la Observator şi înapoi.

La punctul de plecare, decorat cu baloane colorate, s-a aflat şi triatlonistul Deak Zsombor, devenit prieten al oraşului. Acesta a condus încălzirea şi apoi a alergat alături de ceilalţi participanţi: copii de la grădiniţe, elevi de la şcoli şi licee, dar şi părinţi. Cei mici au purtat urechiuşe de iepuraşi confecţionate din carton, în ton cu tema crosului.

cros iepuras gherla deal

Ajunşi la Observator, alergătorii au primit un bilet, pe care l-au valorificat la sosirea înapoi, unde au primit apă, ouă de ciocolată şi dulciuri.

  cros iepuras gherla deal

Vremea a ţinut cu organizatorii, a fost soare, călduţ şi toată lumea a reuşit să parcurgă traseul, unii în ritm alert, iar alţii la pas. Importantă a fost însă participarea.

Întâlnirea a fost animată şi cu muzică, moment de odihnă şi relaxare după alergătura de pe coama dealului.

Participanţii s-au declarat foarte încântaţi de eveniment şi au spus că abia aşteaptă următoarea ediţie.

foto: Fundatia Teka

sus(10)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns