hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

gherla octombrie strada clujului toamna

Vremea la mijloc de octombrie – se încălzește apoi se răcește ușor – când mai plouă

În următoarele două săptămâni, vremea se anunţă normală pentru această perioadă, cu o încălzire urmată de o răcire uşoară, după cum se arată în prognoza Administraţiei Naţională de Meteorologie pentru intervalul 9-22 octombrie 2017.

În Transilvania, la începutul intervalului, media valorilor din timpul zilei va fi de 12-13 grade. Până în data de 12 octombrie, temperatura aerului va fi în creştere până la valori maxime, în medie, de 17-18 grade.

La sfârşitul primei săptămâni, temperaturile din cursul zilei vor fi în scădere, iar media acestora va fi de 14-15 grade.

În a doua jumătate a intervalului vor există uşoare variaţii ale temperaturilor maxime, iar media acestora se va situa în jurul a 16 grade.

Temperaturile minime vor fi în creştere de la valori, în medie, de 2-3 grade pe la începutul intervalului, la o medie în jurul a 7 grade în dată de 13 octombrie.

La sfârşitul primei săptămâni, temperaturile de dimineaţă vor fi în scădere uşoară, până la o medie în jurul a 5 grade.

În a două jumătate a intervalului, temperaturile din timpul nopţii nu vor avea variaţii importante, iar media regională va fi de 4-5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 13-15 octombrie şi după dată de 20 octombrie.

La munte, la începutul intervalului, media valorilor diurne va fi de 4-6 grade. Până în data de 12 octombrie temperatura aerului va fi în creştere şi astfel, media valorilor maxime va fi de 9-10 grade.

Până în dată de 14 octombrie, temperaturile diurne vor fi în scădere, iar media acestora va fi în jurul a 7 grade. În a doua jumătate a intervalului vor exista variaţii ale maximelor termice, media acestora însă va fi de 8-10 grade.

Temperaturile minime vor fi în creştere de la valori, în medie, de -2…-1 grad la începutul intervalului, la o medie în jurul a 3 grade în data de 13 octombrie. La sfârşitul primei săptămâni, minimele termice vor fi în scădere uşoară, până la o medie în jurul a 1 grad. În a doua săptămână, temperaturile nocturne nu vor avea variaţii importante, iar media acestora va fi de 1-2 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în prima săptămâna, mai ales în zilele de 13 şi 14 octombrie.

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns