hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice asociatia pro vita bucuresti

locuri de munca gherla centru medical dej cluj consultant vanzari optica medicalalocuri de munca gherla dej cluj salariu umerase fabrica ch industrial

giulia salon cosmetica gherla locuri de munca dej clujlocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

fotbal atletic olimpia gherla industria sarmei campia turzii

Victorie dificilă în 10 oameni la meciul Atletic Olimpia Gherla – Industria Sârmei Câmpia Turzii

O victorie pentru care a tras din greu a obţinut sâmbătă echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla: 75 de minute de joc în 10 jucători. În etapa a XVIII-a a campionatului ligii a IV-a, gherlenii au întâlnit de la ora 11 adversara Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

Chiar dacă în noaptea dinaintea meciului a plouat, a nins şi apoi a plouat din nou, terenul de joc s-a prezentat într-o formă destul de bună. Meciul s-a jucat pe o o vreme închisă, cu ploaie măruntă şi rece.

Din minutul 15, Atletic Olimpia a rămas cu zece jucători pe teren, după ce Prodan a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

A fost un handicap major care s-a văzut în evoluţia jocului. În minutul 75 a intrat pe teren Marcel Fodor, iar 10 minute mai târziu acesta a reuşit să înscrie primul şi singurul gol al partidei, cel al victoriei gazdelor.

fotbal atletic olimpia gherla industria sarmei campia turzii

foto: Lucian Vişan

Echipa de start: Pădure, Gliga, Popovici, Pop Sergiu, Pop Florin, Bondor, Magdaş, Sămărtean, Mureşan, Dascăl, Prodan. Rezerve: Fodor, Anghel, Bold, Stupinean.

În etapa următoare, Atletic Olimpia Gherla joacă weekendul viitor în deplasare cu Arieşul Mihai Viteazu.

sus(16)jos(2)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelynisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

apartamente gherla vanzare hyperion dej cluj telefon pret

Lasă un răspuns