hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

sofer noapte sosea

Vâjâială fără permis prin Dej, cu mașina altuia – cand s-a plictisit, șoferul de ocazie a abandonat mașina și a dispărut

Energic nevoie mare, un tânăr a simțit chemarea de neoprit a volanului. A luat prin forță o mașină, deși nu avea permis, s-a plimbat până s-a săturat, iar apoi a abandondat autoturismul și a dispărut.

Totul s-a petrecut luni, pe la 8 seara. Bărbatul de 29 de ani, din Cuzdrioara, ar fi sustras prin violență cheile de la un autoturism de la un tânăr de 20 de ani, din Mănășturel. Apoi, prin amenințări, l-ar fi obligat și pe acesta să urce în mașină alături de el.

Cu toate că nu avea permis de conducere auto, bărbatul a purces la drum. A urmat o vâjâiala de câteva ore, prin Dej și Cuzdrioara, după care mașina a fost abandonată, iar șoferul de ocazie a fugit de la fața locului.

Sesizați despre acest caz, polițiștii de investigații criminale din Dej au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul implicat a fost identificat și reținut. Acum el urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. (foto: arhiva)

ACTUALIZARE

Miercuri, 8 noiembrie, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale impotriva bărbatului de 29 ani din Cuzdrioara pentru săvârşirea infractiunilor de tâlharie calificată, lipsirea de libertate în mod ilegal şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în baza probelor administrate, acesta a fost prezentat instantei de judecată cu propunere de arestare preventivă, faţă de acesta fiind luată măsura arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile.

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns