hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

politie gherla

Urmărire cu poliția cu sirene prin Gherla – un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor

Sirenele de poliție au răsunat sâmbătă spre orele amiezei prin centrul orașului, iar trecatorii aflați în apropiere au asistat la o scenă ca de film.

Martori ai evenimentului au povestit că un șofer care conducea un autovehicul marca Ford, înmatriculat în București, rula cu viteză pe stradă Avram Iancu, dinspre gară spre centru, urmărit îndeaproape de două mașini de poliție, cu sirenele pornite. Apoi șoferul a virat pe stradă Armenească, iar poliția i-a tăiat calea și l-a obligat să oprească.

Din primele informații, bărbatul respectiv ar fi fost urmărit de polițiști din comuna Taga, unde ar fi încercat să vândă motorină cu apă. La podul de la Nicula, un filtru de poliție a încercat să îl oprească, însă șoferul și-ar fi continuat drumul în viteză. Ulterior a fost oprit la Gherla.

Bărbatul a fost condus la Poliție, iar polițiștii au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

politie gherla motorina

  • știre în curs de actualizare

video: șoferul suspect, flancat de polițiști, în drum spre sediul Poliției

sus(14)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns