taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
tir autotren derapat gherla

FOTO: Un TIR a rămas blocat în decor la ieşirea din Gherla, dupa o manevră nereuşită

Un mastodont cântărind câteva tone a rămas înţepenit pe marginea drumului miercuri după-amiază. Şoferul TIR-ului circula pe strada Dejului spre Buneşti, iar la un moment dat a vrut să facă o buclă mai largă pentru a vira la dreapta, pe un drum secundar.

Odată intrat pe pământul moale de pe marginea şoselei, autotrenul a început să derapeze, iar şoferul nu a mai reuşit nici în ruptul capului să iasă pe şosea.

Un tractor a încercat în zadar să scoată TIR-ul din nou pe drum, însă încărcătura grea, cu două tractoare şi materiale de construcţii, au făcut acest lucru imposibil.

În cele din urmă, ajutat de câţiva localnici, şoferul a început să golească autotrenul în remorcă unui tractor, pentru a uşura vehiculul.

 tir autotren derapat gherla   tirderapat3a tirderapat4a tirderapat5a

sus(2)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns