hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

taxi

Un taximetrist din Gherla a prins o comandă FABULOASĂ. Alții nu fac BANII ăștia într-o lună!

S-a mai auzit despre taximetriști care au dat lovitura cu o comandă pe distanță lungă și din care au încasat bani frumosi.

Daca au avut noroc, unii șoferi au primit comenzi pentru orașe mai îndepărtate, la Iași sau la Constanța. Nu se compară însă cu comandă primită la începutul lunii noiembrie de un taximetrist din Gherla. Acesta a fost sunat de două persoane, care trebuiau să ajungă urgent tocmai la Koln, în Germania.

Cu rezervorul plin, taximetristul a pornit din Gherla într-o miercuri seară, iar sâmbătă dimineață a fost înapoi acasă. Drumul nu a fost lipsit de peripeții: câteva accidente, între care unul cu cinci TIR-uri, au lungit cursa cu câteva ore bune. „În rest, n-am avut probleme, am mers lejer cu 160-180 km/ora”, a povestit soferul.

El a rămas plăcut impresionat de faptul că la intrarea și ieșirea din Austria, unde s-au reluat controalele, după criza imigranților, nu a fost oprit la vamă. „Mă gândeam că dacă ne văd că suntem cu taxi, vameșii ar putea să fie suspicioși, dar nu a fost cazul”.

Călătoria de peste 3.000 de kilometri a însemnat, așa cum era de așteptat, multă oboseală pentru șofer, însă răsplata i-a fost pe măsură. Taximetristul a primit pentru comanda specială nu mai puțin de 30 de milioane de lei vechi.

Va spun sincer, cu banii ăștia am avut de acoperit niște datorii. Am mai scăpat de necazuri. Iar o parte îi folosesc să cumpăr încă o mașină. Banii ăștia unii nu reușesc să-i facă într-o lună de zile!„, a mai povestit omul, fericit.

Aceasta este cea mai lungă cursă pe care a făcut-o șoferul din Gherla, de când lucrează în domeniu. „Am mai avut curse de București, una la aeroportul din Debrecen, în Ungaria, dar asta de Germania le-a întrecut pe toate. Cred că e de Cartea Recordurilor!

sus(62)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns