hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

batrana bunica maini

Un tânăr plin de hormoni a vrut să violeze și să jefuiască o femeie de aproape 80 de ani la Sucutard

Un tânăr care a vrut să tâlhărească şi să violeze o femeie a fost reţinut de poliţiştii de la Secția 7 Poliţie rurală Gherla. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3 dimineaţa, bărbatul se afla în localitatea Sucutard din comuna Geaca. Omul a pătruns pe nepusă masă într-o casă, unde locuia o femeie de 79 de ani. Bărbatul a ameninţat-o şi a constrâns-o fizic să întreţină relaţii rexuale cu el şi a încercat să sustragă bani.

Femeia nu s-a pierdut cu firea. I-a spus bărbatului că merge într-o camera alăturată să îi aducă banii şi a profitat de neatenţia acestuia, ieşind din casă. Apoi a anunţat poliţia.

Poliţiştii au ajuns repede la locul evenimentului, iar în urma cercetărilor au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Sâmboleni din comuna Cămărașu.

În aceeaşi zi, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunile de de tâlhărie şi viol, în forma tentativei.

Duminică, 9 iulie, magistraţii de la Judecătoria Gherla au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(12)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns