hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lac inecat ocna sugatag maramures isu pompieri

Un tânăr de 17 ani dispărut a fost găsit mort într-un lac la Ocna Sugatag, în Maramureș

Forțele participante la o misiune de căutare a unui tânăr de 17 ani, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute pe raza localității Ocna Șugatag, în județul Maramureș, au găsit miercuri noaptea trupul neînsuflețit al acestuia, în lacul “Gavril” din zonă.

Un echipaj al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, aflat la fața locului în sprijin, la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a scanat zona cu un aparat de termoviziune și a descoperit corpul fără viață la suprafața lacului.

Polițiștii de frontieră au anunțat I.S.U. Maramureș, care a derulat operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit. Aceasta a fost efectuată de către un echipaj de șapte subofițeri, cu o barcă pneumatică.

La misiunea de căutare, desfășurată pe durata a trei zile, au participat echipaje de pompieri, jandarmi, poliție de frontieră, poliție, de la Serviciul de Ambulanță Județean, reprezentanți ai autorităților locale și voluntari. (foto: ISU Maramures)

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar programlocuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitor

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns