hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

bancomat

Un tânăr a găsit un teanc cu mii de lei la un bancomat în Cluj. Ce-a făcut cu banii

Un tânăr și-a zis că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, după ce a ajuns la un bancomat și a găsit o sumă de bani care l-a făcut să intre în trepidații.

Peste 3.000 de lei parcă așteptau doar să fie luați de tânărul de 19 ani, venit tocmai din Baia Mare.

Intâmplarea a avut loc luni seara în jurul orei 8, la un bancomat de pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca. Mai mult, lângă bani se afla și un card.

Adolescentul a fost pus în față unei tentații greu de învins. Însă gândul care l-a lovit prima dată a fost: „Dacă aș fi pierdut eu banii ăștia?”

Asa că tânărul nu a stat mult pe gânduri și a anunțat poliția, unde a predat banii și cardul găsit.

A două zi, pe 7 noiembrie, polițiștii l-au găsit pe proprietar. Era vorba despre un bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca, care și-a primit mica avere, neatinsă.

Tânărul din Baia Mare a fost felicitat de polițiști pentru spiritul civic și corectitudinea de care a dat dovadă.

foto: arhiva

sus(41)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns