psd gherla alegeri locale 2016 candidat ioan neselean primar primarie lista consilieri locali cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj taxi gherla star sova telefon dej cluj

spatiu

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice.vlad barbos candidat primar gherla

spatiu

pizza la cabana gherla pizzerie telefon meniu dej cluj loc de munca angajare.umerase gherla loc de munca inginer dej cluj chip angajare

spatiu

asociatia pro vita bucuresti. gherla taxi travel telefon dej cluj

spatiu

locuri de munca iclod gherla dej cluj peco benzinarie telefon vanzator.gherla locuri de munca bistro roma angajare bucatar ospatar salariu telefon dej cluj restaurant pizzerie

spatiu

iclod angajare locuri de munca buldozerist excavatorist balastiera gherla dej cluj

accident santioana opel ford cluj

Un şofer urmărit de poliţie, fără permis, a provocat un accident la Sântioana – VIDEO

Un şofer urmărit de poliţie a terminat dramatic cursa, izbindu-se de o altă maşină. Evenimentul s-a produs miercuri seara în jurul orei 17, pe DJ109C.

Din primele informaţii, şoferul, un tânăr de 29 de ani, aflat la volanul unui autovehicul marca Ford, care circula dinspre Sântejude Vale spre Sântioana, era urmărit de un echipaj de poliţie, care avea informaţii că bărbatul nu posedă permis de conducere.

La intersecţia cu drumul judeţean, şoferul a virat puternic dreapta, însă maşină a derapat, lovind în plin un autovehicul Opel, condus de un şofer din Gherla, care circula dinspre Taga spre Fizesu Gherlii.

Speriat, ilegalistul a sărit din maşină, a sărit peste gardul unei case din apropiere şi s-a făcut nevăzut. În maşina Ford se mai aflau doi tineri. Unul dintre aceştia, aflat pe locul din faţă, s-a lovit cu capul de parbriz, pe care l-a crăpat.

Două echipaje SMURD, unul de la Dej şi unul de la Mociu, au intervenit la locul accidentului, acordând îngrijiri medicale pasagerului lovit.

Celălalt şofer a scăpat teafăr.

Poliţiştii fac acum cercetări în acest caz, iar şoferul fără permis riscă dosar penal pentru fapta sa şi va trebui să suporte toate reparaţiile.

ACTUALIZARE

In cursul zilei de joi, soferul s-a prezentat la politie.

sus(17)jos(4)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely.centru cabinet stomatologic gherla charismile dentist telefon dej cluj

spatiu

hyperion gherla magazin outlet reducere haine pret dej cluj.gherla aprtament vanzare bloc telefon pret dej cluj

spatiu

nisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

spatiu
gherla apartament vanzare bloc hyperion dje cluj telefon pret

1 comentariu

  1. „... s-a lovit cu capul de parbriz, pe care l-a crăpat.” Parbrizul sau capul? 😀

    jos(8)jos(9)

Lasă un răspuns