hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

pnl gherla adrian oros

Alegeri la PNL Gherla – un singur candidat înscris pentru functia de preşedinte

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Gherla au loc vineri, începând cu ora 16.30, la Casa de Cultură.

Până joi, 20 aprilie, ora 18, s-au putut depune candidaturile pentru cea mai importantă funcţie din organizaţie, cea de preşedinte. Au putut să facă acest lucru membrii PNL care au avut achitată cotizaţia la zi şi care se încadrează în regulamentul intern de organizare şi funcţionare.

Un singur membru şi-a depus candidatura pentru funcţia numărul 1 în organizaţie. Este vorba despre fostul preşedinte, Iuliu Sămărtean. Acesta intră astfel fără emoţii prea mari în alegeri.

iuliu samartean pnl gherla

Iuliu Samartean (44 ani) a devenit preşedinte al organizaţiei PNL Gherla în 2010, când a preluat conducerea de la Gheorghe Fodor. În 2013 a candidat alături de Marius Sabo la aceeaşi funcţie, câştigând detaşat. Din 2014, când a început fuziunea PNL-PDL, organizaţia Gherla a avut doi copreşedinţi, Iuliu Sămărtean şi Vlad Bărbos.

Din 2016, Marius Sabo devine preşedinte al PNL Gherla prin hotărârea Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, care a hotărât ca funcţia să fie ocupată de candidaţii PNL la alegerile pentru primari.

În toamna 2016, Biroul Politic Judeţean desemnează doi responsabili cu conducerea PNL Gherla: pe deputatul Adrian Oros şi europarlamentarul Daniel Buda.

Între 2012-2016, Iuliu Samartean a fost consilier local. În iunie 2016 a câştigat un mandat de consilier judeţean, în urma alegerilor locale. Din 2014 a ocupat şi funcţia de prim vicepresedinte al BPJ Cluj al PNL.

De profesie jurist, Sămărtean a absolvit facultatea de drept şi are un master în managementul societăţatilor comerciale şi instituţiilor de credit. Este căsătorit şi are doi copii.

Rezultatele alegerilor din organizaţia PNL Gherla, în cursul zilei de vineri, pe Gherla INFO.

sus(10)jos(30)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns