hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

ioana ignat

Un remix al unui DJ local e pe placul unei mari case de discuri din România. Piesa a ajuns să fie promovată pe canalul oficial

Perseverenţa este mama succesului, asta a învăţat pe propria piele un tânăr pasionat de muzică. Dupa o perioadă în care şi-a incercat talentul în remixuri de tot felul, a primit confirmarea mult aşteptată.

Ioana Ignat a lansat piesa „Ma dezîndrăgostesc” la mijlocul lunii ianuarie 2017 şi a adunat până în prezent peste 2,5 milioane de vizualizari pe YouTube. „Un prieten avea acapella de la piesa respectivă şi m-a întrebat dacă vreau să fac un remix”, povesteşte Daniel, lansat în industria muzicală sub numele „Erik Van Tools”.

video: Ioana Ignat – Mă dezîndrăgostesc

Am făcut ideile de bază, am colaborat la piesă cu Banana Fox, un tip din Rusia cu care ţin legatura. In patru zile remixul a fost gata„, spune tânărul.

mediapro music erik van tools„Ma dezîndrăgostesc” nu era cea mai potrivita melodie pentru începutul lunii martie, când iubirea pluteşte în aer.

Insă pe 9 martie, MediaPro Music a dat O.K.-ul pentru remixul Erik van Tools & Banana Fox. Piesa a fost postată pe pagina de Facebook a casei de discuri şi pe canalul oficial de YouTube, iar până în cursul serii de joi a strâns câteva mii de vizualizari.

Daniel a primit aprecieri pentru remix şi de la Cornel Ursache, managerul Ioanei Ignat.

erik van tools daniel dj bebeAcum, DJ-ul si producătorul, originar din Fizeşu Gherlii, speră că dacă reacţiile fanilor vor fi pe măsură, piesa mixată de el să ajungă să fie difuzată la radio şi poate chiar să beneficieze de un videoclip.

Si pentru că pe 14 martie împlineşte 22 de ani, Daniel consideră că a primit deja cel mai frumos cadou de ziua sa.

video: Ioana Ignat – Ma dezîndrăgostesc (Erik Van Tools & Banana Fox Remix)

“Erik van Tools”, tânărul care îşi caută afirmarea in industria muzicală – VIDEO

 

sus(10)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns