hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

adrian hladii

Adrian Hladii, bărbatul dat în urmărire naţională pentru crimă, a sărit de la etajul IV şi a murit

O echipă operativă formată din poliţişti s-a deplasat sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 18.30, la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat Adrian Hladii, bărbatul de 38 de ani, bănuit de omor.

În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea.

bloc oradea politieVictima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, însă a decedat.

foto: Facebook

Pe 15 martie au fost sesizate autoritățile prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă, iar un bărbat a fost împușcat. Atacatorul a părăsit zona într-un autovehicul, în care a luat cu forța o femeie. Aceasta a fost găsită împușcată în zona capului în autoturimul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, abandonat pe o stradă din Oradea.

Poliţiştii bihoreni au efectuat ample cercetări şi investigaţii pentru depistarea bărbatului, bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse pe 15 martie în municipiul Oradea.

In aceeasi zi, el a fost dat în urmărire natională şi în consemn la frontieră. Poliţiştii au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă.

sus(7)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns