hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

accident livada opel politie gherla

Un bărbat a ajuns la spital după un accident la Livada – o autoutilitară a lovit în plin din spate o maşină – VIDEO

Un accident de circulaţie s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13.15, pe şoseaua Gherla – Cluj, în zona localităţii Livada.

Un şofer de 53 de ani din Cluj-Napoca, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Cluj, care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, în zona localităţii Livada nu a păstrat distanţa corespunzatoare, intrând în coliziune cu o maşină aflata în faţa sa, care oprise regulamentar viteza pentru a efectua un viraj la stânga.

In urma impactului, un bărbat de 40 de ani din Gherla, pasager în maşina din faţă, un Opel, a fost rănit usor. Acesta a acuzat dureri, fiind preluat de un echipaj medical de ambulanţă şi transportat la spitalul din Gherla  pentru investigaţii medicale.

Soferul din Opel, un bărbat de 46 de ani din Dej, a scăpat teafăr, însa s-a ales cu maşina distrusă în partea din spate.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Pagubele produse au fost estimate la suma de 10.000 de lei.

video, în continuare

In coloana de maşini formată spre Iclod s-a produs ulterior încă un accident rutier.

O maşină a zburat pe câmp în accident la Livada, după o ciocnire în lanţ – VIDEO

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns