hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

Un adolescent din Gherla a câştigat locul I la olimpiada naţională de religie catolică de la Timişoara cu nota 10

Reuşită de excepţie la olimpiada naţională de religie catolică pentru un tânăr din Gherla. Kilin Artemio Rafael a obţinut nota maximă la concursul desfăşurat miercuri la Timişoara.

Peste 100 elevi din clasele VII-XII din întreaga ţară, profesori de religie și membrii Comisiei Centrale de organizare și evaluare sunt prezenti la Timișoara, unde se desfăşoară între 25-28 aprilie 2017 Olimpiada Națională de Religie pentru cultele romano-catolic și greco-catolic.

Miercuri, 26 aprilie, a avut loc proba scrisă, între orele 10-13, iar rezultatele s-au afişat în cursul serii. Kilin Artemio-Rafael, in prezent elev la  Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” din Cluj-Napoca, a obţinut cea mai mare notă, 10, la clasa a X-a.

olimpiada religie catolica rezultate timisoara 2017

Rezultatul aduce o satisfacţie uriaşă pentru tânărul absolvent al liceului „Ana Ipătescu”. Locul II obţinut anul trecut la etapa naţionala nu l-a descurajat deloc, iar anul acesta a demonstrat că este cel mai bun din ţară. Merită din plin felicitat pentru reuşita sa.

Joi de la ora 17 are loc festivitatea de premiere, la Consiliul Județean Timiș.

foto: arhiva/facebook

sus(39)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns