locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

sofer tir gherla restrictie canicula cluj

Soferii de TIR furioși că n-au fost anunțați dinainte de restricția de circulație din cauza caniculei. Polițiștii i-au tras pe dreapta – VIDEO

Autotrenurile și mașinile de mare tonaj au interdicție de circulație începând de joi, din cauza caniculei.

La orele amiezei, mașinile peste 7,5 tone au fost oprite la intrarea în Gherla, pe strada Clujului. Zeci de soferi nervoși s-au trezit că nu-și mai pot continua drumul și că sunt obligați să stea pe loc până la ora 20. „De ce nu ne-au anunțat dinainte? Așa măcar știam să nu ne pornim. Acum trebuie să stăm în soare 8 ore, pentru că s-a trezit cineva dimineață că trebuie băgată restricție!”, spun furioși conducatorii auto.

Tiruri înmatriculate în Maramureș, Satu Mare, Bihor, Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Mureș, Cluj, dar și în Turcia sau alte țări, au fost obligate să își întrerupă traseul.

După ora 12, polițiștii au tras pe dreapta masinile de tonaj aflate in trafic, iar șoferii spun că au fost avertizati că riscă amenzi de până la 4000 de lei și suspendarea permisului de conducere pe două luni dacă își continuă drumul inainte de ora 20. „Nu ne putem risca, ăștia sunt banii pe o lună pentru casă și familie!”, spune un șofer.

Un șofer circula la Dej și mai avea 15 km până la destinație. A fost oprit la Gherla, unde va trebui să staționeze până seara la ora 8..

Conducatorii auto mai spun că doar șoferii români sunt opriți pe dreapta și că mașinile înmatriculate în străinatate sunt lăsate să meargă mai departe. „Pe noi ne-au oprit, să stăm în soare, la 38 de grade, până diseară”.

Circulaţia vehiculelelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzia pe toate drumurile naţionale din judeţul Cluj şi judeţele Bihor, Arad, Alba, Bistriţa-Năsăud, Caraş Severin, Dolj, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Satu Mare, Sibiu, Sălaj și Timiş.

Restricția de circulație ar putea fi valabilă pe toata perioada caniculei, care s-ar putea întinde cel puțin până la sfârșitul săptămânii.

video, în continuare – imagini din trafic primite de la Florin

sus(10)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns