hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

asociatia pro vita bucurestinisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

pizza gherla livrare la domiciliu edinio telefon meniu cherestea depozit materiale constructii ciment gherla dej cluj telefon

pavaje boltari gherla iclod dej cluj pret telefon

Termeni si conditii de utilizare

Bine ai venit pe GHERLA INFO*. Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare. Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor site-ului www.gherlainfo.ro.

Termenul de utilizator al site-ului www.gherlainfo.ro se refera atat la “vizitatori” (cei care doar acceseaza site-ul), cat si la “membri” (cei inregistrati cu un cont de utilizator pe site-ul gherlainfo.ro) Utilizarea sau accesarea gherlainfo.ro, folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest website este echivalenta cu acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va trebui sa parasiti acest site. In cazul violarii acestor reguli, gherlainfo.ro isi rezerva dreptul de a aplica toate masurile legale si morale existente.

FOLOSIREA ACESTUI SITE

Continutul publicat pe site-ul www.gherlainfo.ro apartine gherlainfo.ro si este protejat de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea gherlainfo.ro.

SERVICII

Toate serviciile pe care le primiti din partea gherlainfo.ro sau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de vizitator sau membru inregistrat pe gherlainfo.ro.
Gherlainfo.ro isi rezerva dreptul ca pentru serviciile pe care le ofera* sa perceapa un cost, respectiv sa schimbe acest cost. Daca gherlainfo.ro decide sa va suspende calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri sau la restituirea vreunei parti din taxa care nu a fost folosita.

* la acest moment, serviciul pentru care gherlainfo.ro percepe un cost este cel de publicitate.

ACCES SI INREGISTRARE CA MEMBRU

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Pentru aceasta folositi obligatoriu adresa noastra contact@gherlainfo.ro.

Gherlainfo.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, si anume pentru publicarea autorului oricarui tip de continut publicat pe site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilorinregistrati pe site decat in situatii exceptionale (sentinte judecatoresti, orice alte situatii prevazute de legislatia in vigoare).
Daca detineti informatii privind preluarea acestora baze de date de catre alte persoane sau entitati, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email contact@gherlainfo.ro.

PLATFORMELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZITIE DE SITE

Site-ul gherlainfo.o va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere directa la adresa dvs. de email postata la anunturile din rubrica “Anunturi”)
Gherlainfo.ro nu isi propune sa filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in comentariile publicate la urmatoarele:
– mesaje comerciale
– recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu
– informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert
– virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– mesaje a caror sursa este ascunsa, linkuri catre alte site-uri web
– “jocuri piramidale” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Gherlainfo.ro isi rezerva dreptul de a respinge publicarea unor articole, comentarii sau materiale care nu au legatura cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmatii nefondate, care fac referiri subiective si neintemeiate la persoane mentionate in articolele publicate, la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclama sau antireclama unor firme, produse, site-uri web, care instiga la ura, violenta, care contin un limbaj deplasat, care abunda in greseli gramaticale, smiley-uri sau care contin limbaj tip messenger s.a.m.d.

Vizitatorii sunt invitati sa posteze comentarii constructive si de bun simt, fara a jigni alte persoane. Vizitatorii sunt invitati sa nu abuzeze in postarea de comentarii, care poate duce la suspendarea sau anularea contului utilizatorului.

Pentru completari sau corectii la articolele aparute pe site-ul www.gherlainfo.ro, va rugam sa folositi formularul din meniul “Contact”.

Gherlainfo.ro isi rezerva dreptul de a sterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, in sensul stergerii partiale sau totale a continutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obliga in nici un fel gherlainfo.ro la publicarea acestuia.

In cazul in care se constata abuzuri in postarea comentariilor, gherlainfo.ro isi rezerva dreptul de a anula contul utilizatorului care le-a facut, fara nici o avertizare si de a lua masuri pentru invalidarea unui nou cont. In cazuri exceptionale, gherlainfo.ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care incalca acest regulament.

Sunt anulate automat, fara nici o avertizare, conturile care folosesc ca nume de utilizator cuvinte nepotrivite sau obscene, conturile suspecte de spamming sau conturile cu adrese de e-mail invalide, precum si conturile care folosesc adrese de email temporare. Sunt publicate comentariile postate la articolele de pe site, cu exceptia advertorialelor, care reprezinta spatii cu continut exclusiv al beneficiarilor de reclama.

Reglementarile de mai sus sunt valabile si pentru utilizatorii care acceseaza platformele pe care site-ul GHERLA INFO are conturi: Facebook, YouTube etc., identificabile prin termenii “gherla info”, care prin continutul lor fac trimitere la site-ul www.gherlainfo.ro.
Nu ne asumam raspunderea pentru materiale publicate in numele “gherlainfo” sau combinatii ale cuvintelor “gherla” si “info”, care nu apartin site-ului www.gherlainfo.ro.

Raspunderea pentru continutul comentariilor revine in totalitate autorilor acestora.

Gherla INFO nu trimite emailuri sau mesaje nesolicitate. Daca primiti email-uri sau mesaje, pe orice cale (email, telefonic etc.), care se recomanda a veni din partea Gherla INFO, va rugam sa ne anuntati acest lucru printr-un email pe adresa contact@gherlainfo.ro, in care sa descrieti mesajul primit. Nu accesati emailurile semnate “Gherla INFO” sau combinatii care contin cuvintele “gherla” si “info” daca nu ati solicitat un raspuns din partea noastra.

Gherla INFO isi rezerva dreptul de a realiza si publica pe site, pe cont propriu, materiale de interes public, dupa cum considera, in virtutea informarii publice obiective si de calitate. Gherla INFO isi rezerva dreptul de a publica, de a amana la publicare sau de a nu publica materiale, in functie de evolutia evenimentelor sau a unor ratiuni proprii, precum si in limita timpului disponibil.

COLABORARE

Persoanele fizice, reprezentantii institutiilor publice care au compartiment de relatii publice, promovare, PR, pot transmite materiale text, fotografii, imagini video etc. referitoare la Gherla si la evenimentele de interes local si zona pe adresa contact@gherlainfo.ro. Prezinta interes evenimentele publice, petrecute in zona Gherla sau la care au luat parte gherleni sau locuitori din zona Gherla.

Materialele (text, foto, video) trebuie trimise pentru publicare inainte sau in cel mai scurt timp de la producerea evenimentelor.

Gherla Info nu publica materiale care au fost trimise si/sau publicate pe alte website-uri, decat in situatii deosebite.
Fotografiile si imaginile video trimise pentru publicare trebuie sa fie originale, neprelucrate, fara sa contina logo-uri sau text. Pentru trimiterea fisierelor mari (peste 20 MB), recomandam incarcarea acestora pe un site de transfer rapid (exemple: wetransfer.com, gfile.ro etc.)

Gherla Info isi rezerva dreptul de a publica materialele primite, de a le modifica pentru a capata o forma publicabila, in linia site-ului. Gherla Info isi rezerva dreptul de a publica materialele in masura timpului disponibil, fara un termen de la primirea acestora. Trimiterea unui material nu obliga in niciun fel Gherla INFO la publicarea acestuia pe site.

Materialele de interes public trimise de terti, cu exceptia celor cu caracter publicitar, vor fi publicate gratuit pe gherlainfo.ro, purtand alaturat semnatura autorilor acestora, cu nume integral, initiale, sau alias, dupa dorinta autorului sau autorilor. Imaginile foto si video trimise pe adresa site-ului gherlainfo.ro devin proprietatea acestuia.

Materialele sau fragmentele de materiale trimise spre publicare, care contin nume de firme sau care fac reclama unor firme sau produselor acestora, pot fi publicate in categoria advertorial, contra cost. Acestea sunt publicate avand mentionat in titlu sau in introducere semnul (P) sau [P]. Pentru detalii, accesati meniul “Publicitate“.

MEDIATIZARE – PARTENERIAT MEDIA

Gherla Info ofera servicii de mediatizare pentru evenimente de interes public sau privat. Acestea pot fi realizate în două variante, ca partener media – gratuit, ori ca publicitate – contracost (detalii în meniul “Publicitate”).

Parteneriatul media se poate realiza în condițiile în care Gherla INFO este partener exclusiv în mediul online pe zona Gherla ori în cazul în care alți parteneri media sunt agreați de către Gherla INFO.

In cazul  încheierii unui acord de parteneriat, Gherla INFO va asigura promovarea evenimentului prin articole, publicarea de afișe, reportaje de la evenimentele respective, publicate și realizate gratuit.

Organizatorul va menționa pe toate afișele/anunțurile de promovare a evenimentului, tipărite pe diverse medii sau publicate online, partenerul media Gherla INFO, împreună cu sigla site-ului. Afișele și materialele promoționale legate de evenimentul respectiv vor trebui aduse la cunoștința Gherla INFO înainte de publicare.

In cadrul evenimentului mediatizat, organizatorul sau reprezentanții acestuia vor menționa partenerul media și calitatea acestuia.

RECLAMATII

In cazul in care constatati ca pe site-ul www.gherlainfo.ro sau pe platformele externe pe care detinem conturi (YouTube, Facebook, Blogger etc.) sunt postate materiale (text, imagini sau video) care nu sunt conforme cu realitatea, care aduc atingere imaginii dvs. sau incalca principii morale sau de alta natura, ne puteti scrie pe adresa contact@gherlainfo.ro, mentionand calitatea pe care o aveti, materialul incriminat cu link web, motivul pentru care considerati ca s-au incalcat anumite principii, precum si o adresa de email si un numar de telefon, la care puteti fi contactat/a pentru solutionarea eventualelor probleme create.

CONTINUTUL DATELOR / COPYRIGHT

GHERLA INFO are drept exclusiv asupra continutului propriu, apartinand editorilor sai. PRELUAREA ACESTUIA SE POATE FACE NUMAI IN BAZA UNUI ACORD SCRIS din partea administratorului. Publicarea articolelor de pe site-ul gherlainfo.ro pe alte site-uri va avea obligatoriu mentionata sursa gherlainfo.ro si link catre pagina de unde a fost preluat articolul, materialul foto sau video.

Site-ul www.gherlainfo.ro publica comunicate oficiale ale institutiilor publice sau private din Romania. Gherlainfo.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestor comunicate. Responsabilitatea pentru continutul acestor materiale revine in totalitate institutiei care l-a emis.

Orice declaratii sau opinii exprimate pe acest site apartin autorului si nu reflecta opiniile Gherlainfo.ro.

“Termenii si conditiile de utilizare” a site-ului www.gherlainfo.ro se pot modifica in orice moment, fara vreo notificare prealabila. Vizitatorii sunt invitati sa parcurga periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile survenite.

Pentru contact, folositi adresa de email: contact@gherlainfo.ro.

* Toate referirile la site-ul www.gherlainfo.ro (sub forma Gherla INFO, gherlainfo.ro etc.), facute in textul de mai sus, se refera la administratorul si proprietarul de drept al site-ului www.gherlainfo.ro.

loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns