hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

liceul tehnologic gherla moda

„Tărăncuțele” de la Liceul Tehnologic au ieșit în stradă, la parada modei – VIDEO

A răsunat muzica joi la amiază pe pietonala din faţa Liceului Tehnologic Gherla, la târgul tradițional al unității de învățământ.

Melodia „Țărăncuța” a lui Dan Spătaru a dat startul târgului tradițional al liceului, cu produse specifice profilului,  textile și cofetărie-patiserie.

O paradă a modei, cu costume tradiționale românești, realizate de elevii claselor cu profil textil, a fost aplaudată de spectatori, elevi și trecători. A fost un moment apreciat, o demonstrație a talentului şi priceperii adolescenților care se pregătesc în această meserie.

Nu s-au lăsat mai prejos nici elevii claselor de alimentaţie publică, care au pregătit cu această ocazie peste 30 de feluri de produse de patiserie-cofetărie. Expoziția a fost cu vânzare, iar cumpărătorii au confirmat calitatea bunătăților expuse.

video în continuare

Tot în cadrul evenimentului, derulat în săptămâna „Școala altfel”, au mai fost prezentate lucrări de tâmplărie şi artizanat, realizate în atelierele școlii de viitorii meşteșugari.

De reușita târgului s-au ocupat cadrele didactice, profesoarele Rodica Fodor, Angela Coroian, Viorica Pop, Liliana Trifan, Adriana Silaghi. Directorul Doina Mureșan i-a felicitat pe elevi pentru realizarile lor. Cu toţii sunt îndrumătorii acestor elevi harnici şi pricepuţi, care au dat din nou dovadă de o bună pregătire practică.

Szekely Csaba

sus(13)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns