hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident rascruci volvo duster

Tamponare violentă între un Duster și un Volvo la Răscruci – pasagerii sunt teferi – FOTO

Șoferii din două mașini au scăpat teferi în urma unui accident rutier produs marți dimineață, în jurul orei 8, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localității Răscruci.

Din primele informații, în accident a fost implicat un autovehicul marca Volvo, înmatriculat în Hunedoara și un Duster înmatriculat în Cluj.

Un martor al evenimentului a povestit că una dintre mașini încerca să efectueze o manevră de întoarcere, moment în care a fost lovită în plin de cealaltă, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de poliție și ambulanța, însă tot din relatările martorilor, nicio persoană nu a fost rănită.

Circulația autovehiculelor în zonă este afectată până la terminarea verificărilor de către polișiști.

ACTUALIZARE

Un șofer s-ar fi pus în mișcare de pe acostament fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau pe șosea, intrând în coliziune cu o mașină aflată în trafic. O persoană a refuzat deocamdată să fie transportată la spital, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

sus(3)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns