hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

alexandru onofrei gherla pictura

Talentele din Gherla la Cluj – expoziție de pictură și muzică de chitară cu Alexandru Onofrei

Clujul reprezintă o primă punte de lansare pentru artiștii din Gherla. De această dată, este rândul tânărului pictor Alexandru Onofrei.

Alexandru are 24 de ani și a expus pentru prima dată la Gherla la vârsta de 12 ani, alături de alți artiști locali. În 2006 a participat la salonul Icoanei Ardelene în Cluj, în 2015 am mai avut o expoziție la Casă de Cultură din Gherla iar în 2017 tot o expoziție, la Casinoul Central din Cluj Napoca.

Tanarul pictor abordează genul suprarealist. „Ador să adaug în lucrările mele elemente din ezoterism, parapsihologie și natură, cu o amprenta personală„, spune el.

Trei studente la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, acum în anul 2 al Comunicare și PR, Narcisa Balla, Mihaela Csalai și Magda Andronache, au venit cu ideea de a organiza pentru Alexandru Onofrei o expoziție la Cluj-Napoca.

Impreună cu colegele mele ne-am propus să promovăm debutanți, tineri talentați care abia au început să își croiască drum în lumea artei. Astfel, am ajuns la Alex, care din punctul nostru de vedere, merită toată susținerea noastră„, spune Narcisa Balla.

Expozitia se intitulează „Pictura, arta sufletului” și are vernisajul vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 16, la Școala Populară de Arte de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1 din Cluj-Napoca.

Vizitatorii vor fi întâmpinați chiar de autor, de la care vor afla lucruri interesante despre muncă de creație, despre debutul sau, iar atmosfera va fi condimentată cu ceai, vin fiert și muzică de chitară, pentru că Alex mai are o pasiune, muzica.

sus(5)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns