hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujasociatia pro vita bucuresti

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lemne foc gherla dej cluj livrare domiciliu telefon pretsalon chirie gherla coafor frizerie

revelion 2018 gherla dej cluj escape pret

Stadionul din Iclod omologat pentru meciuri de liga a III-a

Veste bună pentru amatorii de fotbal de pe Valea Someşului Mic. Zilele trecute, o comisie a Federaţiei Române de Fotbal s-a deplasat în comuna Iclod, unde a inspectat arena modernă inaugurată toamna trecută şi a dat aviz favorabil disputării unor întâlniri oficiale din ligile a II-a şi a III-a.

In urma omologării, orice echipă din aceste eşaloane competiţionale are dreptul să-şi dispute partidele oficiale pe această superbă bază sportivă, o bijuterie a sportului clujean.

Prima ocazie se iveşte chiar vineri, 19 mai 2017, când începând cu orele 18,00 pe stadionul din Iclod se dispută meciul din cadrul etapei a 29-a, seria a V-a a ligii a III-a dintre formaţiile Unirea Jucu şi Gaz Metan Mediaş II. Acesta este primul meci oficial de liga a III-a din istoria fotbalului local.

Invitaţie şi amatorilor de sport din Gherla de a asista la această confruntare, având în vedere distanţa mică dintre cele două localităţi şi forma excelentă în care se află în această perioadă Unirea Jucu.

Szekely Csaba

sus(2)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns