hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

Spiridușii Moșului, în marș prin oraș – FOTO

O mulțime de spiriduși mari și mici, toți purtând pe cap căciulițe roșii, și-au făcut apariția marți în parcul mare al orașului. În fruntea lor, nimeni altul decât Moș Nicolae!

Spiridușii Moșului au fost copiii și părinții de la Grădinița „Căsuța Fermecată”, mai precis grupele Albinuțelor, Jopajtasok și Torpek.

Pe stadion au făcut încălzirea pentru marș cu antrenorul Paul Florean de la Clubul Sportiv Firekick-boxing și au pregătit pachețele cu jucării pentru a le dărui copiilor de la Centrul de zi ,,Micul prinț” din oraș.

Marșul s-a încheiat în curtea grădiniței, unde Moșul, adică instructorul Olimpiu Sipos, a condus dansul la care au participat toți copiii, părinții, educatoarele și invitații.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaEvenimentul face parte din seria activităților educative din cadrul proiectului național Kalokagathia – „Ca să fim copii voinici, facem sport încă de mici”, coordonat de educatoarea Hideg Magda. Scopul este stimularea interesului copiilor și a părinților pentru mișcare în aer liber și sensibilizarea copiilor și părinților de a-i sprijini pe semenii aflați în dificultate.

Din echipa de proiect fac parte educatoarele Joo Erzsebet, Rus Daniela, Sipos Erzsebet, Szabo Ildiko și Tanasă Monica, sprijinite de directorul grădiniței, Aurelia Danko.

Părinții au contribuit și ei în mare măsură la realizarea cu succes a acestei activități, colaborând eficient cu cadrele didactice din grădiniță.

sus(16)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns