nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

mirabela dauer electric castle plange scena

Spectatorii au facut-o să plângă pe Mirabela Dauer la Electric Castle. Corina Chiriac a ieșit de pe scenă cu pantofii în mână – cum a fost prima zi – VIDEO

Cine nu a crezut că o scenă pe care se cântă muzică româneasca din anii ’80 va aduna cateva mii de spectatori tineri, s-a înșelat amarnic.

21.000 de oameni care au dat startul petrecerii imediat ce porțile s-au deschis miercuri la Electric Castle 2017, la Bonțida. Centrul acțiunii a fost scena „Hangar by BT”, un spațiu complet acoperit care poate găzdui până la 6.000 de persoane, și unde au evoluat sub umbrela „Discoteca”, Mirabela și Corina.

Petrecerea s-a încheiat pe cele trei scene deschise, Hangar by BT, The Pitch by J&B Blending Spirits și Booha Mansion, abia dimineață la ora 6!

video: încalzirea pentru EC – ziua zero

Miercuri seara organizatorii au pregătit, în premieră, o seară cu hituri din vremurile trecute. Vedetele au fost Mirabela Dauer şi Corina Chiriac, care au reuşit ceea ce părea imposibil. O generaţie întreagă de sute de festivalieri, de 18 ani şi chiar mai tineri, bombardaţi zilnic cu muzică de club ori manele, au umplut scena Hangar, au cântat alături de cele două vedete cele mai celebre şlagăre, s-au bucurat şi au dansat împreună. Le-au fost alături parinții, cei care i-au învățat muzica bună de altădată.

Mirabela! Mirabela!”, s-a scandat din mii de voci. Artista s-a emoţionat la un moment dat într-atât de tare de faptul că toată lumea cânta alături de ea, încât i-au dat lacrimile. „Va mulţumesc că existaţi în viaţa mea!„, a spus cântăreaţa.

Inutil de povestit care a fost reacţia publicului la celebrele melodii „Ioane, Ioane”, „Te aştept să vii” sau „Morăriţa”.

Să va simţiţi liberi şi fericiţi. Şi la anul, şi peste 20 de ani vreau să mai vin la festival!„, a spus Mirabela, copleşită de publicul exaltat. „Este cel mai frumos cadou din viaţa mea!

video: publicul în aer la concertul Mirabela Dauer

A urmat apoi un tur de forță cu Corina Chiriac. S-a cântat pe cateva mii de voci „Strada Speranței” și s-a dansat pe „Rățușca Mac”.

Corina a ieșit cu pantofii în mână la finalul concertului. Ea a povestit că la un moment dat, un toc i-a intrat în podea, dar fiind obișnuită cu astfel de situații, n-a stat mult pe gânduri și și-a dat jos ambii pantofi, cântând desculță.

video: Corina Chiriac pe scena la Electric Castle

Joi festivalul are toate motoarele pornite: vor fi deschise toate cele 9 scene ale festivalului, iar zona de activități își intră pe deplin în drepturi încă din timpul zilei.

Unul dintre cele mai așteptate momente din festival este și unul dintre cele mai creative proiecte de pe scena muzicii electronice a ultimilor ani: Moderat, numele sub care colaborează trei dintre cei mai talentați artiști germani ai momentului, Modeselektor (Gernot Bronsert și Sebastian Szary) și Apparat (Sascha Ring). Acum în plin turneu mondial, cu concerte din Mexic până în Ucraina, cei de la Moderat au notat Electric Castle ca o destinație obligatorie pe acest traseu al marilor festivaluri internaționale și vor aduce la castel, pe scena principală de la ora 23, show-ul cu care au entuziasmat mulțimile la Glastonbury.

Un alt nume foarte anticipat este ZEDD, care la doar 27 de ani este un super-star al stilului EDM, apare pe afișul celor mai mari festivaluri de profil, dar a produs și hituri ale unor nume precum Justin Bieber sau Lady Gaga. Show-ul lui ZEDD are loc la 00:30 pe scena principală și nu trebuie ratat – artistul e pentru prima dată în România!
Vești bune și pentru iubitorii rock-ului, care începând de azi vor avea o mulțime de opțiuni în program. Linia rock se deschide cu show-ul Byron, programat la 18:30 pe scena principală. Apoi, punkerii Slaves vin cu un mesaj mai actual ca niciodată: artiștii spun despre piesele lor că sunt un manifest împotriva apatiei și ignoranței. Acest duo format în 2012 în Marea Britanie s-a făcut remarcat rapid cu mesajul lor sincer și direct, fiind recunoscuți de întreaga industrie și prezenți în top 10 UK Album Charts cu ambele lor albume. Slaves urcă de la 23:30 pe scena Hangar by BT.

Electric Castle înseamnă însă mai mult decât muzică. Zona EC Sessions gazduieste tot joi un workshop de pictură colaborativă, spectacole marca REACTOR, stand-up comedy cu Micutzu și magie cu Cristian Gog, precum și proiecții de filme. O mulțime de alte activități pot fi descoperite pe întreg teritoriul festivalului, un punct de atracție fiind cu siguranță spectacolul „Lords of lightning”. Artiștii britanici și neo zeelandezi creează dueluri cu fulgere, generând arcuri electrice de milioane de volți! Reprezentanțiile lor încep joi și vor avea loc de trei ori în fiecare zi de festival, de la orele 21:45, 22:52 și 00:20.

Electric Castle contribuie an de an la restaurarea castelului Banffy, un monument istoric de prim rang, prin donații și taxe din bilete. Însă, în condițiile în care festivalul este momentan singura sursă de finanțare pentru lucrările atât de necesare conservării și reabilitării castelului, anul acesta Electric Castle a demarat campania „Give me a brick”.

Participanții pot merge la oricare dintre barurile din festival pentru a cere „o cărămidă”, adică să doneze 5 lei, sau „o găleată de mortar”, corespondentul unei donații de 10 lei. Sumele vor fi transmise fundației Transylvania Trust, care administrează, îngrijește și reabilitează castelul. Efectele implicării festivalului se fac deja simțite: anul acesta, pentru prima dată, câteva încăperi de la parterul corpului principal au fost reabilitate și au putut fi deschise publicului în condiții de siguranță; ele vor găzdui instalații de artă interactivă semnate Klaus Obermeyer.

Electric Castle 2017 înseamnă o suprafață de 220.000 de metri pătrați și sute de artiști care vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. Scena principală, cu o deschidere de 80 de metri liniari, va oferi vizibilitate maximă publicului datorită unui ecran LED de 600 de metri pătrați, la rezoluție 8K.

Lineup-ul eclectic cu care Electric Castle și-a obișnuit fanii îi include în acest an îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy și care, anul acesta, a ieșit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelațiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar și pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus și mulți alții.

sus(21)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns