hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

Spectacolul „Când dai viaţă din viaţă” la Gherla – FOTO

Sala cinematografului din centrul oraşului s-a umplut joi seara la spectacolul „Când dai viaţă din viaţă”, o întâlnire de suflet desfăşurată de Protopopiatul Ortodox Gherla, în colaborare cu Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi Gherla.

Reprezentaţia a fost deschisă de preotul protopop, Isip Paul Iulian, care după ce i-a salutat pe spectatori, a subliniat rolul iniţierii acestor acţiuni, desfăşurate sub motto-urile „Viaţa este darul lui Dumnezeu” şi „Mama reprezintă cel mai înalt argument că viaţa este darul lui Dumnezeu”. „Trăim într-o lume în care luptăm pentru o familie tradiţională”, a mai remarcat amfitrionul manifestării.

Programul a debutat cu evoluţia Coralei „Sf. Ecaterina” a A.T.C.O.R. Gherla, dirijată de Adriana Baciu. Cele 25 de fete au interpretat nu mai puţin de zece piese muzicale, acompaniate de Lidia Şom la pian şi Raul Iuşan la chitară. Momentul liric „O scrisoare adresată Mamei” a fost susţinut de tînăra Roxana Cozma. Au mai cântat Nicoleta Păcurariu şi Ioana Ispas.

galerie foto: imagini de la eveniment – foto: Ioan Moldovan

galerie foto gherlaA urmat recitalul de muzică folclorică prezentat de invitata serii, Oana Bozga-Pintea, ea mărturisind înainte de a cânta cele opt piese că „muzica a pătruns în sufletele noastre”. Invitata şi-a încheiat programul cu o frumoasă pricesnă, aplaudată de asistenţă.

Au fost momente emoţionante, unele cântece fiind interpretate împreună cu spectatorii. Oana Bozga-Pintea a fost însoţită şi de un grup format din trei instrumentişti.

Cu ocazia evenimentului a fost organizată şi o tombolă cu premii.

Am asistat la Gherla la un mesaj transmis prin muzică în sufletele noastre, preotul protopop Isip Paul Iulian mulţumind tuturor creştinilor prezenţi în sală pentru onorarea spectacolului, invitându-i şi cu alte ocazii să fie alături de organizatorii unor manifestări de acest gen.

Szekely Csaba

Spectacolul “Când dai viaţă din viaţă” la cinema, cu tombolă cu premii – VIDEO (P)

sus(13)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns