hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

atcor gherla

Spectacolul „Când dai viaţă din viaţă” la cinema, cu tombolă cu premii – VIDEO (P)

Protopopiatul Ortodox Gherla și Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla organizează, în data de 29 iunie 2017, la Cinematograful Pacea din localitate, spectacolul „Când dai viață din viață”.

Evenimentul nostru își propune să aducă o mărturie bună despre darul cel mai de preț al lui Dumnezeu pentru om, și anume viața. Mărturisind prin cântec darul sacru al vieții vom aduce un omagiu firesc mamei creștine, părinților și bunicilor în general și, bineînțeles, familiei tradiționale.

Spectacolul va avea două părți. În prima parte, tinerii din Corala Sfânta Ecaterina a ATCOR Gherla, îndrumați de Adriana Baciu, vor interpreta câteva piese din repertoriul național, care să se încadreze în tema mai sus menționată, vor recita poezii și vor încerca să creeze o atmosferă caldă, de familie. Pe lângă cântările corale, vor fi și interpretări ale unor tineri soliști și instrumentiști locali – Lidia Șom, Ioana Ispas, Nicoleta Păcurariu și Raul Iușan.

spectacol cand dai viata gherla

Partea a doua a evenimentului se bucură de prezența talentatei și îndrăgitei interprete de muzică populară Oana Bozga Pintea. Aceasta va susține un recital de folclor autentic, spre încântarea publicului gherlean și nu numai.

Piesa „Când dai viață din viață”, care dă titlul evenimentului, va întări ideea că prețuind darul vieții primit de la Dumnezeu, ne prețuim pe noi înșine, pe părinții și bunicii noștri și, pur și simplu, îl prețuim pe El, pe Tatăl nostru cel din ceruri.

În cadrul spectacolului „Când dai viață din viață”, tinerii din ATCOR GHERLA organizează și o tombolă, în care participanţii vor putea câștiga:
1) două bilete la filmul ” CÂINELE…SAU VIAȚA”
2) un tricoul personalizat
3) trei locuri la Întâlnirea tinerilor de la Bistrița (29-30 iulie 2017)

Ce ai de facut?
1. LIKE paginii Asociația Tinerilor Creștin Ortodocși Gherla
2. COMMENT cu ce vrei să câștigi
3. SHARE public acestei postări

❕ Câștigătorii vor fi anunțați în 29 iunie, dupa spectacol.

MULT SUCCES!

Pr. Paul ISIP

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar programlocuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitor

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns