taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
gradinita veseliei gherla copii serbare

Spectacol la sfârşit de an şcolar cu copiii la Grădiniţa Veseliei – FOTO

Sfârșitul de an școlar a fost marcat prin frumoase serbări ale copiilor de la Grădinița Veseliei, îndrumați de doamnele educatoare, care le-au fost alături cu mare drag pe parcursul anului.

Atât copiii care se pregătesc să plece la școală, cât și cei mici, mai puțin plângăcioși la sfârșit de an școlar, au arătat că sunt adevărați artiști, că știu să atragă atenția celor din jur prin momentele artistice prezentate, să câștige aplauzele părinților, bunicilor, ale spectatorilor.

galerie foto: imagini de la spectacolul celor mici

galerie foto gherlaOdată serbările ajunse la final, toți copiii au primit diplome drept recunoștință pentru rezultatele obținute la activitățile din grădiniță. A fost un an încununat de succese, cu zile vesele și multe jocuri, cu activități frumoase, care nu s-ar fi bucurat de reușită fără implicarea educatoarelor și a părinților.

„Dorim tuturor copiilor vacanță plăcută, bine meritată, să ne revedem cu bine cu cei care rămân în grădiniță iar, viitorilor școlărei le dorim mult succes la școală, așteptăm cu brațele deschise pe viitorii noștri pitici care ne vor trece pragul odată cu sosirea toamnei”, spune directorul gradinitei, Mariuca Chiorean.

sus(13)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns