hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

dar cadou sarbatori craciun

Spectacol caritabil „De Crăciun, dăruiește!”

Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei și Ziua Națională a României sunt marcate în Protopopiatul Gherla printr-un spectacol caritabil, intitulat „De Crăciun, dăruiește!”.

Evenimentul are loc joi, 30 noiembrie 2017, la ora 17, la Cinematograful Pacea din Gherla.

Pe scenă vor urca tineri talentați care vor colinda si vor interpreta piese din repertoriul național și internațional: trupa Mixed Generation, Nicoleta Păcurariu, trupe de dansatori profesioniști, precum și Corala Sfânta Ecaterina a ATCOR Gherla, condusă de Dna Adriana Baciu. Alături de aceștia vor mai evolua Corala preoților din Protopopiatul Ortodox Gherla și interpreta Roxana Suciu.

Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Gherla și face parte dintr-un proiect caritabil mai amplu, denumit „Big Brother”, prin care tinerii voluntari ai Centrului socio-educativ „Sfântul Stelian” din Gherla vor să dezvolte în beneficiarii centrului sentimente de dragoste, de comuniune și frățietate, atât de necesare într-o lume divizată ca și cea în care trăim cu toții.

Beneficiarii Centrului Sfântul Stelian au multe nevoi, iar Centrul reușește să acopere o parte considerabilă din ele, oferindu-le, zilnic, gratuit o masă caldă, dar și suport educațional prin dascălii și tinerii voluntari.

„Sărbătoarea Nașterii Domnului, spre care ne îndreptăm, este o sărbătoare a bucuriei și a inimilor deschise. De aceea, în această perioadă sfântă e nevoie să facem mai mult decât de obicei și astfel, tinerii ATCOR, doresc să pregătească daruri pentru frații lor mai mici. Pentru aceasta, ei adresează tuturor invitația de a participa la spectacolul organizat și de a ajuta acest nobil demers, în nădejdea că sărbătorile vor fi, și pentru „cei mai mici” ai orașului nostru prilej de a simți cât mai multă dragoste și mângâiere”, spun organizatorii.

spectacol atcor gherla

sus(14)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns